Fauteuils met zitcomfort.

We zitten meer dan dat we lopen. En hoe beter je zit, hoe lekkerder je opstaat. Een goede stoel is dan ook van groot belang. Geniet van een ultiem relaxmoment in een relaxfauteuil of draaifauteuil die aan al jouw wensen voldoet. Moeite met opstaan? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden met ingebouwde sta-op-hulp. Met één druk op de knop krijg je net dat extra zetje. Kom er samen met onze adviseurs achter welke stoel voor jou het meest zitcomfort heeft.

Stoel op maat.

Je bent groot, klein, stevig, smal, oud, jong en je wilt na een lange dag wegzakken in jouw favoriete stoel. Zorg dan dat dit ultieme plekje op maat is gemaakt. Dat doen we bij Lekker Opstaan. Kom naar onze showroom voor een middagje ‘bankhangen’ en probeer onze modellen. We stellen de stoelen aan de hand van jouw wensen samen voor optimaal zitcomfort en een gegarandeerd dagelijks relaxmomentje.

Soepel en lekker opstaan.

Je hebt van die heerlijke zetels waarin je compleet wegzakt. Alleen eruit komen is moeilijk en dat hoort natuurlijk niet. Onze sta-op stoelen geven je een extra zetje zodat jij als een jonge kievit weer de kamer inloopt. Liever flexibel wisselen in uitzicht: bijvoorbeeld van straat naar de tv, naar het bijzettafeltje voor de krant. Dat doe je eenvoudig met een 360 graden draai sta-op stoel met veel zitcomfort.

Afvoeren oude fauteuil.

Wanneer je jouw ideale stoel gevonden hebt, komen we hem plaatsen en instellen op locatie. We laten je uitgebreid zien hoe je hem bedient en nemen eventueel meteen de oude stoel mee. Heb je daar geen omkijken meer naar. Het relaxen kan nu echt beginnen. Lekker Opstaan heeft aandacht voor het milieu. Je oude stoel krijgt een tweede leven via de kringloopwinkel of proberen deze zoveel als mogelijk te recyclen of her te gebruiken.

"Je vindt de stoel van je dromen, hij zit lekker en je wil hem het liefst meteen meenemen. Check dan direct of de stoel, het materiaal en de kleur bij je interieur past. Neem een foto van jouw woonkamer mee naar onze showroom en helpen je meteen aan de perfecte match."
- Judith Peters - zit- & slaapspecialist bij Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met 25 jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier