Himolla relaxfauteuils.

Al meer dan 70 jaar staat de naam Himolla voor relaxfauteuils met een eigenzinnige combinatie van functie en zitcomfort. Himolla zelf noemt het "HIMMLISCH, MOLLIG, ANGENEHM – POLSTERMÖBEL DIE BEGEISTERN!" wat zoiets betekend als "hemels, aanlokkelijk, comfortabel - relaxfauteuils die uitnodigen om in te zitten. Ontdek de series S-LOUNGER, EASYSWING en QUARTETT in de showroom van Lekker Opstaan.

S-LOUNGER

Dankzij de combinatie van slank design en doordachte functionaliteit heeft de relaxfauteuil S-LOUNGER van Himolla de prijzen ICONIC AWARD 2019 en de GERMAN INNOVATION AWARD 2019 gewonnen. Bekroond in de categorie innovatief meubilair, combineert de elegante fauteuil comfortabele relaxfuncties met een ranke moderne vorm voor een heerlijk zitcomfort. De S-LOUNGER is geheel naar wens te configureren en te personaliseren.

EASYSWING

De Easyswing collectie van Himolla bestaat uit draaifauteuils, voorzien van het typische "mollige" zitcomfort van Himolla. Dankzij de extra dikke voorgevormde kussen in de rug en superieure schuim in de zitting, geven de fauteuils uit de Easyswing collectie je een heerlijk ondersteunend zitcomfort. De Easyswing collectie omvat diverse modellen en is leverbaar in diverse maten. Naar wens leverbaar met handmatige, elektrische of elektrische verstelling met sta-op-hulp.

QUARTETT

Heerlijk ontspannen in de QUARTETT collectie relax-, draai- en sta-op-hulp fauteuils van Himolla. De QUARTETT collectie is de meest prijsvriendelijke collectie van Himolla zonder concessie te doen aan comfort en kwaliteit. Er is alleen iets minder keuze in maatvoeringen, relaxfuncties en personalisatie mogelijkheden. Kortom een degelijke fauteuil, made in Germany.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier