Ontspannen ondanks lichamelijke klachten.

Juist als je kampt met lichamelijke klachten is het belangrijk om jouw spieren ontspanning en rust te geven. Onze collectie bevat ergonomische stoelen die af te stellen zijn op jouw lichaam, zodat ultiem zitcomfort voor iedereen mogelijk is.

Op maat gemaakt.

Onze merken DS Meubel en Doge bieden een extra lange neksteun, verstelbare armsteunen en maatvoeringen die op de millimeter nauwkeurig aan te passen zijn. In onze showroom meten ervaren deskundigen je op. Door plaats te nemen in onze meetfauteuil wordt gekeken naar de beste uitgangspositie. Zo kun je straks ondanks lichamelijke klachten of beperkingen genieten van een ultiem relaxmoment in je ergonomische stoel.

"Zak lekker languit weg in jouw fauteuil ondanks lichamelijke beperkingen. Wij kijken naar je situatie en adviseren een ergonomische stoel die over de juiste aanpassingen beschikt. Ruil je vorige exemplaar met korting bij ons in."
- Terence Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Samen met onze adviseurs zoek je de stoel die past bij jouw lichamelijke situatie.

Game, set & match!

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier