Ontspannen ondanks lichamelijke klachten.

Juist als je kampt met lichamelijke klachten is het belangrijk om jouw spieren ontspanning en rust te geven. Onze collectie bevat ergonomische stoelen die af te stellen zijn op jouw lichaam, zodat ultiem zitcomfort voor iedereen mogelijk is.

Op maat gemaakt.

Onze merken DS Meubel en Doge bieden een extra lange neksteun, verstelbare armsteunen en maatvoeringen die op de millimeter nauwkeurig aan te passen zijn. In onze showroom meten ervaren deskundigen je op. Door plaats te nemen in onze meetfauteuil wordt gekeken naar de beste uitgangspositie. Zo kun je straks ondanks lichamelijke klachten of beperkingen genieten van een ultiem relaxmoment in je ergonomische stoel.

Arthrodese zitting.

Ook in het geval van een beenprothese kan de stoel worden aangepast voor een optimaal zitcomfort. Met een arthrodese zitting is het zitvlak zowel naar rechts als links aan te passen.

"Zak lekker languit weg in jouw fauteuil ondanks lichamelijke beperkingen. Wij kijken naar je situatie en adviseren een ergonomische stoel die over de juiste aanpassingen beschikt. Ruil je vorige exemplaar met korting bij ons in."
- Terence Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Samen met onze adviseurs zoek je de stoel die past bij jouw lichamelijke situatie.

Game, set & match!
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier