Gespreid-Bed-Concept.

Nieuw bij Lekker Opstaan is het Gespreid-Bed-Concept. Zoals de naam al doet vermoeden kom je letterlijk en figuurlijk in een gespreid-bed terecht. Naast de 3 functies van het deelbare 'flexbed', nemen wij tijdelijk als extra service al het werk uit handen. Maak de deur open en wij doen de rest! Ontdek ons unieke Gespreid-Bed-Concept.

Lekker slapen.

Comfortabel slapen was nog nooit zo makkelijk. Dankzij de slimme constructie van een deelbaar ledikant, liggen de matrassen strak tegen elkaar, net als in een 'gewoon' tweepersoonsbed. Dat is niet het geval wanneer we twee éénpersoonsbedden naast elkaar plaatsen. Dan ontstaat er door de zijplanken in het midden een opening van zo'n 10 cm. Dit zorgt voor tocht en koude onder het dekbed, het ligt erg hard en is hinderlijk bij de nachtzoen. Voor wat betreft de keuze voor bodem en matras houden we rekening met specifieke voorkeuren als slaaphouding, gewicht, lichaamsbouw en nog veel meer. Dat doen we middels de slaaptest.

Lekker schoonmaken.

Dat het lastig is om onder bed te stofzuigen, hoeven we niet uit te leggen. Hoe goed je het ook probeert, er ligt meer stof dan je denkt. Geef een 'draai' aan je huishouden met een deelbaar of uitrijdbaar bed.. De matrassen liggen net als in een 'gewoon' tweepersoonsbed naast elkaar, zonder dat er een hinderlijke opening tussen zit. Door simpelweg de sluiting van het voetbord te ontgrendelen, draai je met het grootste gemak de twee bedden uit elkaar. Zo ontstaat een soort van 'V'-vormige opening, waardoor je ook midden onder je bed kan stofzuigen. Een ander voordeel is dat je niet meer helemaal voorover gebogen je molton en hoeslaken om je matras hoeft te doen. Alles is binnen handbereik.

Lekker fexibel.

Je kan in een situatie terecht komen dat zorg aan huis nodig is, je er alleen voor komt te staan of de trap niet meer op kan. Verdubbel dan de mogelijkheden van je bed door deze om te bouwen tot twee volwaardige eenpersoonsbedden. Ze beide bedden uit elkaar, zodat er bewegingsruimte rondom beide bedden ontstaat voor thuiszorg. Een andere mogelijkheid is om beide bedden op een andere kamer te plaatsen. Wel zo handig wanneer iemand de trap niet op kan, snurkt of last heeft van slaapapneu.

Lekker makkelijk.

Je nieuwe aankoop brengen en monteren wij uiteraard thuis. Maar waar laat je het oude bed? Lekker makkelijk, die breken wij voor u af en nemen we mee. Geen gedoe met online verkoop of kringloop winkel. Bovendien hoef je geen vrienden of familie in te schakelen en ergens een aanhangwagen te regelen. Open de deur op het afgesproken tijdstip en wij doen de rest terwijl je nog even het laatste nieuws checkt. Zet wel de stofzuiger klaar nu de hele kamer leeg is. Wel zo handig. Met respect voor het milieu laten wij matrassen recyclen, brengen we goede spullen naar de kringloop en scheiden wij alle overige afvalstoffen. Kijk, dat is wat wij noemen een gespreid-bed. Vraag naar de mogelijkheden.

Ontworpen voor uw gemak.

Nooit eerder was een ledikant zo gebruiksvriendelijk en flexibel. Deelbare en uitrijdbare bedden zijn ontworpen met een vooruitziende blik en naar wens zelf samen te stellen. Gerenommeerde merken als Nolte, Vroomshoop en Meubelfabriek van de Broek zijn specialist in dit soort bedden.

Uitrijdbaar of deelbaar?

Niet ieder uitrijdbaar bed is deelbaar! We zetten ze even op een rij. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je een uitrijdbaar ledikant alleen maar uit elkaar rijden dankzij de wielen. Je kan ze herkennen aan één groot hoofdbord. Deze bedden zijn super makkelijk, maar niet levensloopbestendig zoals we dat tegenwoordig noemen. Een deelbaar ledikant is dankzij twee losse scharnierende hoofdborden uit elkaar te rijden en om te bouwen naar twee losse ledikanten. Zo ontstaan twee volwaardige senioren bedden met een hogere instap. Wel zo handig mocht u moeite hebben met in- en uitstappen of hulpbehoevend worden. Klaar voor de toekomst, wat er ook gebeurt.

Henk van de Broek

De laatste toevoeging aan de collectie deelbare ledikanten is het model Maine van meubelfabriek Henk van de Broek. Dankzij de twee hoofdborden is dit ledikant zowel uitrijdbaar als deelbaar en daarmee helemaal toekomst bestendig. Maak je slaapkamer compleet met bijpassende nachtkasten, commode of linnenkast. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor bodem en matras. Ook al eens gedacht aan een matras op maat? Dit matras wordt helemaal aan uw lichaam en slaaphouding aangepast. Lekker Opstaan heeft vele modellen van deze ambachtelijke meubelfabriek opgesteld staan.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak