Voorkom slaapproblemen.

Veel mensen hebben rugklachten en nekklachten en dromen van slapen zonder pijn. Een slecht of verkeerd gekozen slaapsysteem kan hiervan de oorzaak zijn. Kies voor een Vitario matras, zelf samen te stellen, op maat gemaakt en aangepast aan het lichaam. Combineer de meetgegevens van de lig-simulator met de kennis van onze gecertificeerde lig- en slaapadviseurs en geniet van een heerlijke nachtrust.

Rug- en nekklachten

Een goed slaapsysteem, zeg maar de combinatie van bodem, matras en hoofdkussen, kan slaapproblemen als rugklachten en nekklachten voorkomen. De kunst is alleen om uit het vrijwel oneindig aantal combinaties de juiste te vinden. Zelfs de meest ideale combinatie is dan nog niet exact op uw lichaam afgesteld. Er zijn ook matrassen die voor iedereen geschikt zouden zijn, ongeacht gewicht, slaaphouding of postuur. Dat ene matras geschikt voor iedereen bestaat echter niet. Ieder mens heeft immers unieke eigenschappen als lengte, gewicht en lichaamsverhoudingen.

Zelf samenstellen.

Vitario matrassen zijn individueel op 24 steunpunten exact op uw lichaam af te stellen. Bovendien is de toplaag van de matras op stevigheid in te stellen. Zo krijgt je lichaam de steun die het nodig heeft en worden slaapproblemen voorkomen. Mochten je lichaamseigenschappen veranderen, dan verandert je Vitario matras mee. Zowel de 24 individuele ondersteuningselementen als de toplaag zijn aanpasbaar en uitwisselbaar. Vitario matrassen zijn bovendien te gebruiken op zowel lattenbodems, schotelbodems als boxsprings.

Lig-simulator.

Om de juiste matras samen te kunnen stellen gebruiken we de lig-simulator. De simulator ziet eruit als een matras, maar is in werkelijkheid voorzien van druksensoren welke zijn gekoppeld aan een computer. Dankzij diverse algoritmes is de computer in staat de juiste matras te configureren. Geen ingewikkelde vragen en je hoeft je niet uit te kleden. Als eerste wordt je lichaam met behulp van de ligdruk-meting ergonomisch opgemeten. Vervolgens berekent de lig-simulator het juiste lichaams-ondersteuningsprofiel. Dit profiel wordt direct gesimuleerd, zodat je het resultaat meteen voelt. Dit profiel wordt vervolgens verwerkt in jouw unieke Vitario matras.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier