Elektrische sta-op-hulp stoelen.

In een sta-op stoel zit een elektrische motor verwerkt die zorgt dat de stoel ietwat omhoog gaat en naar voren helt, zodat opstaan uit de stoel makkelijker wordt. Naast de gewone sta-op stoel hebben wij ook draaibare sta-op stoelen in de collectie, naar keuze met bekleding in stof of leer. Onze collectie bestaat uit de beste fabrikanten als Himolla, Hukla, de Toekomst en Releazz.

Ervaar hoe het zit.

Je weet pas echt of een sta op fauteuil bij jou past, als je er een keer in hebt gezeten. In onze showroom staan verschillende proefmodellen in de maten XS tot XXL die we kunnen afstellen op jouw lichaam. Hierbij houden we rekening met postuur en lichaamslengte. Extra ondersteuning in de nek en onderrug zijn ook extra’s die we eenvoudig toevoegen aan de sta op fauteuil. Zo ervaar je zitcomfort op maat.

Draaibaar.

Sta-op stoelen zijn er niet alleen in de traditionele vorm, waarbij de armleuningen als het ware op de grond staan, maar ook als draaifauteuil. Draai eenvoudig naar de TV of juist naar het raam om te genieten van het uitzicht. Dankzij de ingebouwde accu kan je deze zelfs midden in de kamer plaatsen. Met een draaibare sta-op stoel ben je lekker flexibel en kan je alle hoeken van de kamer in de gaten houden.

"Heb je nog een oude fauteuil staan? Laat ons de oude stoel meenemen. Heb je meteen ruimte voor de nieuwe relaxstoel."
- Mari Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Stof of leer?

Bekleding in stof is meer betaalbaar dan bekleding in leer, echter is leer eenvoudiger schoon te houden. Wel zo handig als je onverhoopt koffie morst. Bekleding in leer is gladder dan stof waardoor je meer schuift in je stoel. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven een kleuradvies. Neem een foto van je huiskamer mee.

Een sta op stoel maakt het dagelijkse leven makkelijker.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier