Service is volgens Lekker Opstaan niet alleen het repareren of oplossen achteraf of klaar staan met het juiste advies. Natuurlijk vinden wij dat vanzelfsprekend, maar er is meer. Waar laat je je oude bed of stoel? Wat gebeurd er dan met mijn oude spullen? Wat als je toch niet zo lekker ligt?

Zit- en slaapgarantie.

Laten we beginnen bij het begin: een deskundig persoonlijk advies. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met 25 jaar ervaring en onze zelf ontwikkelde slaap- en zittest aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Deze uniek combinatie beperkt de kans op een verkeerde keuze en garandeert dat je straks lekker zit of slaapt.

Toch verkeerd gekozen? Laat het ons weten en we zoeken naar een passende oplossing. Prijsverschil? Dat verrekenen we.

"Niets is lastiger dan een kussen kiezen. Verkeerd gekozen? Ruil hem om."
- Judith Peters - zit- & slaapspecialist bij Lekker Opstaan
Team lekker opstaan

Vakkundige levering.

Je nieuwe stoel of bed van je dromen gevonden? We brengen en installeren het graag bij je thuis. In tegenstelling tot veel andere speciaalzaken, monteren en bezorgen wij zelf. Wel zo prettig, want wij weten immers precies wat er afgesproken is en bovendien geen vreemden in je huis- of slaapkamer. Uiteraard nemen we alle verpakkingsmaterialen voor je mee. Heb je een houten vloer? Dan voorzien we je stoel of bed van anti-kras vilt. Indien nodig werken we alle draden keurig weg onder je bed. Dat is net dat beetje extra.

Ontzorgen.

Zie je ook zo op tegen het vervangen van je stoel of bed? Waar laat je immers je oude spullen? Die kunnen we voor je meenemen. Je hoeft alleen maar de deur voor ons open te maken, de rest doen wij. Geen gedoe met aanhangwagens lenen of het inschakelen van familie, vrienden of kennissen. Zet ook even de stofzuiger klaar nu je slaapkamer leeg is.

Moet je slaapkamer helemaal opgefrist worden met een nieuw kleurtje op de muur of nieuwe stoffering? Ook dat kunnen we verzorgen. Hiervoor werken we samen met lokale specialisten. Naar wens kunnen we ook samenwerken met de specialisten van jouw keuze. Lekker Opstaan neemt de regie en zorgt voor een strakke planning zodat jij niet lang in de rotzooi hoeft te zitten.

Recyclen of hergebruik.

Waar mogelijk laten wij onze volledige afvalstroom recyclen of hergebruiken. Zo worden verpakkingsmaterialen als papier, plastic en tempex gerecycled. De meegenomen matrassen laten wij recyclen door Matras Recycling Europe of krijgen een tweede leven bij de kringloopwinkel. Uiteraard alleen als deze nog in prima staat zijn. Hetzelfde geldt voor ledikanten, kasten, bodems of stoelen. Wanneer de producten niet geschikt zijn voor hergebruik proberen wij deze zoveel als mogelijk te recyclen door bijvoorbeeld hout en metaal eruit te halen. Zo blijft de stroom restafval minimaal.

recycle je matras

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak