Kies je kleur.

Wat dacht je van groen buffelleer? Toch liever chique cognac, koel grijs, oceaan blauw of gewoon zwart? Maak het plaatje compleet met de draaivoet en armleuningen in zwart metaal.

Voetjes van de vloer.

De relaxfauteuil R04-A05 uit de Best Basics collectie van meubelfabriek de Toekomst, heeft een handverstelbare rug- en voetsteun. Optioneel ook leverbaar met twee krachtige motoren, verstelbaar in iedere gewenste positie dankzij de aan de zijkant ingebouwde tip-toetsten. Standaard is de elektrische variant overigens voorzien van een accu, waardoor er geen hinderlijke snoeren over de vloer lopen. Wel zo mooi.

Casual.

De nieuwste aanwinst in onze collectie zijn de stoelen Cupido, Hercules en Fortuna uit de Casual collectie. Wat deze collectie bijzonder maakt zijn de meebewegende armleuningen. Bij verstelling van de rugleuning naar achter, ontstaat vaak een opening tussen de rug- en armleuning. Dankzij de ingebouwde scharnieren zit de armleuning altijd op de juiste plaats. Er is al een elektrisch verstelbare Casual draaifauteuil inclusief accu voor 1595 euro.

Danish Design.

Deens Design voor een Hollandse prijs. Wat willen we nog meer? Hjort Knudsen staat garant voor een heerlijke draaifauteuil, helemaal naar jouw smaak. Bekleding in groene stof of cognac vintage leder? Verstelbaar met een gasdrukveer of toch liever elektrisch met een ingebouwde accu? Bovendien zijn alle varianten leverbaar in de maten small, medium of large, voor een optimale pasvorm.

Chill Line

De relaxfauteuils uit de Chill Line zijn eigenlijk de grondlegger van de hedendaagse industriële fauteuils. De collectie begon met de fauteuil Mondher, met zijn kenmerkende stikpatroon en het ontbreken van armleuningen. Uiteraard wel voorzien van alle luxe: elektrisch verstelbaar met accu en een ongekend zitcomfort. Verder is eigenlijk alles mogelijk, van maatwerk tot en met de afwerking in verschillende stiknaden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak