Doe de zittest.

Tijdens de zittest kijken we naar je fysieke voorkomen en inventariseren we jouw wensen op het gebied van zitcomfort. Onze specialisten zitten al 25 jaar in het vak en kennen elk model op hun duimpje. In onze meetstoelen kijken we samen naar de ideale afmetingen en afstellingen, zodat je voortaan extra voldoening hebt tijdens een rustmoment.

Maatpak

Een stoel die zit als een 'maatpak', in de bekleding en kleur van je voorkeur, perfect passend bij je interieur. Dat kan. Doe samen met onze specialisten de zit-test en ontdek jou ideale fauteuil. Neem plaats in onze speciale meetstoel, waarmee we de ideale afstellingen en afmetingen kunnen bepalen. Aan de hand van deze meting gaan we op zoek naar de bijpassende fauteuil. Naast het zoeken naar de perfecte maatvoering is ook het zitcomfort van belang. Naast uw persoonlijke voorkeur, speelt ook lichaamsbouw een rol. Stevige of juist zachte zitting? Koudschuim, vormschuim of veren? We adviseren je graag.

Functies.

Of je nu kiest voor een relax-, draai- of sta-op-hulp-fauteuil, welke functies of comfortverhogende accessoires zijn nodig voor het perfecte zitcomfort? Naast met de hand verstelbare stoelen, kan je ook kiezen voor een elektrisch variant. Met het grootste gemak zet je de stoel in de gewenste positie door een druk op de knop. Desgewenst voorzien we de stoel van een accu, zodat je geen last hebt van snoeren over de vloer en de stoel midden in de kamer kan zetten. Wel zo veilig. Maar wat is hartbalans of kantelfunctie? Wat is het verschil in verstelmogelijkheden tussen 1, 2, 3 of nog meer motoren? Is sta-op-hulp iets voor mij? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Sieraad.

Maak je stoel tot een sieraad in je interieur, door deze te combineren met de rest van je kamer. Door de enorme keuze in kleuren alsmede materialen is er altijd een perfecte match te vinden. Wij adviseren dan ook om een stukje van de vloer, gordijnen of meubelen mee te nemen. Liever een advies aan huis? Geen punt. Als u de stoel van uw dromen heeft gevonden kijken we graag bij u thuis naar de juiste kleurstelling en materiaal keuze.

Doe de zit-test en ontdek jouw ideale fauteuil.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier