Weelderig slapen.

Een eigentijdse vormgeving, gecombineerd met subliem comfort en ondersteuning, dat is waar Caresse voor staat. Dat alles ook nog eens voor een heerlijke prijs. Lees snel verder....

Nú Caresse voordeel!

Industrieel of landelijk.

Bij de vlakke 3850 of elektrisch verstelbare 3800 boxspring wordt ligcomfort gecombineerd met een eigentijdse uitstraling. Een fraaie stiknaad rondom het hoofdbord, pocketveren matrassen en GEL-foam topper zorgen ervoor dat jij fris aan je dag kan beginnen. Afhankelijk van de gekozen bekledingsstof Orleans of Rough creëer je een landelijke of industriële uitstraling.

"Pull-back" systeem.

Vrijwel alle elektrisch verstelbare Caresse boxsprings zijn voorzien van het uniek pull-back terugloop systeem. Dankzij een solide metalen frame, schuift de boxspring tijdens het verstellen als het ware naar achter. Zo ben je in staat om in een ergonomische positie nog even lekker samen tv te kijken of een heerlijk boek te lezen. Bovendien is je nachtkast binnen handbereik, wel zo handig als je even je boek opzij wil leggen.

Tijdloze basis.

Tijdloos, strak en zonder opsmuk, dat zijn de Caresse boxsprings 4500 elektrisch of 4550 vlak. De boxspring-sets staan aan de basis van de Caresse Silver Collection en zijn helemaal naar wens samen te stellen. Als een van de weinige Caresse boxsprings, zitten de matrassen aan de boxspring vast met en rits. Zo voorkom je dat de matrassen uit elkaar kunnen schuiven.

Puur natuur.

Maak je comfort compleet met een van de luxe toppers van Caresse. Combineer de unieke eigenschappen drukverlagende GEL-foam, ventilerende natuurlatex of veerkrachtige koudschuim met de kracht van natuurlijke materialen als wol en katoen. Heerlijk koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Zo volmaakt kan slapen zijn.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak