Elk huis is anders.

Een op maat gemaakte kast is bijna altijd de meest ideale oplossing. Veel huizen zijn niet op perfecte afmetingen gebouwd. Een lager plafond hier, een rare hoek daar. Je benut je ruimte optimaal door de Nolte kasten aan te passen. Geniet hierbij van design en ruimte. Jij loopt voortaan lekker rond in je slaapkamer zonder je ergens aan te stoten.

Draaideur

De deuren van een kast bepalen voor een groot gedeelte hoeveel ruimte de kast inneemt in de slaapkamer. Kies voor ruimtebesparing met een schuif- of draaideurconstructie. Zo houd je ruimte over voor een lekkere stoel of bureau in je slaapkamer.

Bijpassend meubilair.

Bij het merk Nolte kun je kasten helemaal naar wens samenstellen. Kies het het design en sluit daar direct jouw nachtkastjes op aan. Nolte heeft verder commodes en ander slaapkamermeubilair. Op maat aan te passen en allemaal in hetzelfde design te bestellen. Klassiek, strak of avontuurlijk: welke stijl je ook kiest, het geeft rust in je slaapkamer als de meubels met elkaar matchen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier