Elk huis is anders.

Een op maat gemaakte kast is bijna altijd de meest ideale oplossing. Veel huizen zijn niet op perfecte afmetingen gebouwd. Een lager plafond hier, een rare hoek daar. Je benut je ruimte optimaal door de Nolte kasten aan te passen. Geniet hierbij van design en ruimte. Jij loopt voortaan lekker rond in je slaapkamer zonder je ergens aan te stoten.

Draaideur

De deuren van een kast bepalen voor een groot gedeelte hoeveel ruimte de kast inneemt in de slaapkamer. Kies voor ruimtebesparing met een schuif- of draaideurconstructie. Zo houd je ruimte over voor een lekkere stoel of bureau in je slaapkamer.

Bijpassend meubilair.

Bij het merk Nolte kun je kasten helemaal naar wens samenstellen. Kies het het design en sluit daar direct jouw nachtkastjes op aan. Nolte heeft verder commodes en ander slaapkamermeubilair. Op maat aan te passen en allemaal in hetzelfde design te bestellen. Klassiek, strak of avontuurlijk: welke stijl je ook kiest, het geeft rust in je slaapkamer als de meubels met elkaar matchen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak