PUUR boxspring-sets

Laat je verlangen naar slaapgenot werkelijkheid worden met een ambachtelijke kwaliteits boxspring van PUUR. Met zorg en liefde in Nederland gemaakt en geheel naar wens samen te stellen. Daarmee bedoelen we niet alleen het ligcomfort, maar ook de looks, maatvoering, noem maar op. Laat je fantasie de vrije loop en PUUR maakt het.

Persoonlijke droombed.

Een PUUR boxspring is perfect samen te stellen op jouw wensen en lichaam. De hardheid van de 7-zone pocket matrassen en de ondersteuning van de luxe handgemaakte toppers worden naar wens aangepast. Wel zo prettig om van een ongestoorde nachtrust te kunnen genieten.

Alle kleuren.

PUUR boxsprings zijn niet alleen in elke gewenste kleur leverbaar, maar ook in heel veel verschillende soorten bekleding. Luxe velours, industrieel leder, vintage stof of strak kunstleder. Jij mag het zeggen. Vergeet eerst niet je favoriete hoofdbord uit te kiezen. Je hebt maar liefst keuze uit 8 modellen! Liever het hoofdbord iets hoger of breder? Stikseltje meer of minder? Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om.

Vintage, retro of industrieel.

Hoe je het ook noemt, met een PUUR boxspring is het mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een industriële potenset, op maat gemaakt van "blauwstaal". Naar wens zijn ook bijpassende nachttafels of hockers leverbaar. Maak jouw slaapkamer helemaal af met een unieke zelf samengestelde boxspring van PUUR. Bekijk onze collectie industriële bedden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak