PUUR boxspring-sets

Laat je verlangen naar slaapgenot werkelijkheid worden met een ambachtelijke kwaliteits boxspring van PUUR. Met zorg en liefde in Nederland gemaakt en geheel naar wens samen te stellen. Daarmee bedoelen we niet alleen het ligcomfort, maar ook de looks, maatvoering, noem maar op. Laat je fantasie de vrije loop en PUUR maakt het.

Persoonlijke droombed.

Een PUUR boxspring is perfect samen te stellen op jouw wensen en lichaam. De hardheid van de 7-zone pocket matrassen en de ondersteuning van de luxe handgemaakte toppers worden naar wens aangepast. Wel zo prettig om van een ongestoorde nachtrust te kunnen genieten.

Alle kleuren.

PUUR boxsprings zijn niet alleen in elke gewenste kleur leverbaar, maar ook in heel veel verschillende soorten bekleding. Luxe velours, industrieel leder, vintage stof of strak kunstleder. Jij mag het zeggen. Vergeet eerst niet je favoriete hoofdbord uit te kiezen. Je hebt maar liefst keuze uit 8 modellen! Liever het hoofdbord iets hoger of breder? Stikseltje meer of minder? Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om.

Vintage, retro of industrieel.

Hoe je het ook noemt, met een PUUR boxspring is het mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een industriële potenset, op maat gemaakt van "blauwstaal". Naar wens zijn ook bijpassende nachttafels of hockers leverbaar. Maak jouw slaapkamer helemaal af met een unieke zelf samengestelde boxspring van PUUR. Bekijk onze collectie industriële bedden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier