Stop met dromen!

Laat je verlangen naar slaapgenot werkelijkheid worden met een ambachtelijke kwaliteits boxspring van PUUR. Met zorg en liefde in Nederland gemaakt.

Persoonlijke droombed.

Een PUUR boxspring is perfect samen te stellen op jouw wensen en lichaam. De hardheid van de 7-zone pocket matrassen en de ondersteuning van de luxe handgemaakte toppers worden naar wens aangepast. Wel zo prettig om van een ongestoorde nachtrust te kunnen genieten.

Alle kleuren.

PUUR boxsprings zijn niet alleen in elke gewenste kleur leverbaar, maar ook in heel veel verschillende soorten bekleding. Luxe velours, industrieel leder, vintage stof of strak kunstleder. Jij mag het zeggen. Vergeet eerst niet je favoriete hoofdbord uit te kiezen. Je hebt maar liefst keuze uit 8 modellen! Liever het hoofdbord iets hoger of breder? Stikseltje meer of minder? Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om.

Vintage, retro of industrieel.

Hoe je het ook noemt, met een PUUR boxspring is het mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een industriële potenset, op maat gemaakt van "blauwstaal". Naar wens zijn ook bijpassende nachttafels of hockers leverbaar. Maak jouw slaapkamer helemaal af met een unieke zelf samengestelde boxspring van PUUR. Bekijk onze collectie industriële bedden.
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier