Tempur traagschuim matrassen.

Tempur materiaal is traagschuim, maar geen ander traagschuim is Tempur. Tempur matrassen zijn uniek en zijn samen met NASA ontwikkeld. Tempur heeft diverse soorten matrassen in de collectie, met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Zo zijn de matrassen Pro Plus en Pro voorzien van een verkoelende SmartCool matrastijk. De Prima matrassen zijn identiek aan de Pro, echter voorzien van een Standard matrastijk.

Het origineel.

Minder draaien, woelen of gestoord worden door de bewegingen van je partner gedurende de nacht? Lijkt dat haast een droom? Hoeft niet hoor. Dankzij de drukverlagende eigenschappen past het zich perfect aan het lichaam aan en worden bewegingen geabsorbeerd. Geen ander merk is in staat zich zo aan het lichaam aan te passen, zodat u slapen als gewichtloos ervaart. Wat dacht je bovendien van 10 jaar volledige garantie, 100 dagen omruilgarantie, en nummer 1 in klanttevredenheid?

Pro & Pro Plus.

Ondanks dat ieder Tempur matras zich naar uw lichaam vormt, hebben ze ieder hun eigen gevoel en zijn leverbaar in de diktes 21 en 25 cm. De meest ultieme Tempur ervaring beleef je op de 25 cm dikke Pro Plus matrassen, welke leverbaar zijn in de hardheden soft, medium/firm en firm. De Tempur Pro matrassen zijn met 21 cm iets dunner en tevens leverbaar in de hardheden soft, medium/firm en firm. Kenmerkend voor de Pro en Pro Plus matrassen is de temperatuur regulerende SmartCool matrastijk. Welke je ook kiest, je hoeft ze in ieder geval niet meer te draaien. Wel zo makkelijk.

SmartCool tijk.

De SmartCool matrashoes zorgt voor een optimale temperatuurregulatie gedurende de nacht. SmartCool is aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. De matrashoes met SmartCool technologie voelt heerlijk koel aan en helpt overtollige lichaamswarmte te absorberen, zodat u zich prettig koel en fris blijft voelen. Bovendien is de QuickRefresh hoes gemakkelijk af te ritsen en te wassen.

Prima collectie.

De Tempur matrassen uit de Prima collectie zijn identiek aan de van de Pro collectie, echter niet uitgevoerd met de luxe SmartCool matrastijk. De Prima matrassen zijn voorzijn van de Standard matrastijk, welke tevens afritsbaar en wasbaar is. Uiteraard heeft dit zijn weerslag op de prijs, waardoor Prima matrassen een gunstigere prijs hebben, zonder aan ondersteuning en ligcomfort in te leveren.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier