Sfeerfoto elektrische boxspring Caresse 3310

Caresse boxsprings.

Profiteer nú van voordeel op een Caresse boxspring-set tijdens de Wintersale.

Naast natuurlijk een heerlijk ligcomfort, zijn diverse Caresse boxspring-sets extra voordelig geprijsd. Zo profiteer je van tot wel € 300,- extra korting op een complete set of ontvang je het voetbord t.w.v. € 200,- helemaal gratis.

Hukla ER18003 relaxpositie relaxfauteuil draaifauteuil

Hukla relaxfauteuils.

Op zoek naar een voordelige Hukla relaxfauteuil, draaifauteuil of sta-op-hulp fauteuil?

Bekijk dan een onze uitverkoop modellen. Stuk voor stuk die enkel in onze showroom hebben gestaan, maar door een update van onze collectie uitverkocht worden met extra hoge kortingen.

Volledig verstelbare elektrische relaxfauteuil Twice

Twice relaxfauteuils.

De Twice relaxfauteuil van meubelfabriek de Toekomst is misschien wel de beste relaxfauteuil op dit moment verkrijgbaar.

Ook voordelig een Twice relaxfauteuil in huis? bekijk dan eens onze showmodellen welke wij met aantrekkelijke korting uitverkopen. Wij verkopen onze huidige showmodellen uit omdat we de Twice collectie updaten.

Magic 4 relaxfauteuils.

Wegens het vernieuwen van onze collectie Magic 4 relaxfauteuils van meubelfabriek de Toekomst, bieden wij nu diverse relaxfauteuils, draaifauteuils en sta-op-hulp fauteuils aan als showmodel.

Deze showmodellen zijn extra voordelige geprijsd en direct leverbaar.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier