Hukla relaxfauteuils.

Relaxfauteuils van de Duitse fabrikant Hukla staan voor maximaal comfort en ongeëvenaard design. Dankzij de enorme collectie en vele keuzemogelijkheden stel je zelf je ideale relaxfauteuil samen. Hukla relaxfauteuils zijn verstelbaar met de hand of door middel van elektrische motoren. Moeite met opstaan? Kies dan voor de handige sta-op-hulp. Wat te denken van 10 jaar garantie op de zitting?

EC relaxfauteuils.

De fauteuils uit de Ergonomic Comfort collectie van Hukla zijn echte alleskunners. Zo is het model EC20099 leverbaar als draaifauteuil, relaxfauteuil en sta-op-hulp fauteuil. Maak het echt comfortabel met opties als massage en stoelverwarming. Bovendien is de EC collectie leverbaar als XL versie welke geschikt is tot een gewicht van 200 kg.

Sta-op-hulp.

Sta op fauteuils uit de Hukla collectie zijn jouw ideale hulp en staan je bij. Met een druk op de knop gaat de gehele stoel iets omhoog en helt de zitting naar voren. Zo is opstaan een fluitje van een cent. Bekijk ook eens het model VP16048 uit de Vitalplus collectie.

ER relaxfauteuils.

Een Hukla stoel sluit perfect aan op jouw wensen en lichaam. Het merk heeft maar liefst zeven ergonomische formaten stoelen. De hardheid van de zitting wordt naar wens aangepast en ook de neksteun is te verstellen. Comfort en innovatie staan hoog in het vaandel en de relaxfeautuils worden deels handmatig gemaakt in de meubelmakerij. Ze kunnen zowel manueel als elektrisch versteld worden.

Voordelig een Hukla fauteuil?

Ga dan voor een van onze showroommodellen welke extra voordelig geprijsd zijn.

Ruimtelijke uitstraling.

Je wilt relaxen, maar geen enorm bakbeest in de kamer. Daar stonden relaxfauteuils lange tijd toch om bekend. Gelukkig denkt Hukla met je mee. De compacte, slanke stoelen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De afwerking zit in de details en vrijwel alle modellen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar: handmatig of elektrisch verstelbaar. Moeilijk ter been en net een extra zetje nodig? Kies voor de sta-op-functie. Die is zelfs toe te voegen aan sommige draaifauteuils.

"''Dankzij de "vormschuim" in de stoel, geeft Hukla maar liefst 10 jaar garantie op de zitting. Als dat niet lekker zitten is.''"
- Terence Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Geniet van garantie.

Hukla-stoelen hebben een garantietermijn van tien jaar. Zo ben je verzekerd van kwaliteit. Ook de service van Lekker Opstaan draagt bij aan dat gebruikersgemak. Wij installeren de stoel bij je thuis, stellen hem perfect af en laten zien hoe hij bediend moet worden.

Hukla ontdekken?

Bezoek onze showroom!

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier