Industriële ledikanten & boxsprings.

Met onze nieuwste collectie boxsprings, ledikanten en accessoires, tover jij je slaapkamer om in industriële stijl. Ondanks de sfeer van vervlogen tijden, ben je helemaal bij de tijd met de ondersteuning en comfort. Daar zorgen onze specialisten wel voor.

Blauwstaal.

De laatste woontrend combineert stoffen die eruit zien als echte huiden met leder structuren en robuuste blauwstaal accenten. De natuurlijke uitstraling van beide elementen geven je slaapkamer je eigen unieke look. Wat dacht je van de boxspring Larvik van Velda? Het fraaie frame rond het hoofdbord, de aaibare bekleding en de robuuste poten geven dit bed karakter.

PUUR industrieel.

Zelf je industriële bed samenstellen aan de hand van je eigen inzichten? Wat dacht je van de bekleding van je boxspring in echt leder? Of een afwijkende maatvoering voor je hoofdbord? Kies dan voor de collectie van PUUR boxsprings. De naam zegt immers al genoeg. Loop eens binnen en laat je informeren naar de mogelijkheden.

Staal & hout.

Ondanks de populariteit van boxsprings, mogen we de ledikanten van Maxfurn niet vergeten. Geïnspireerd door de natuur, gecombineerd met metalen accenten en oog voor detail. Maak het helemaal compleet met de unieke accessoires.

Kiezen maar.

In onze showroom hebben wij een aantal industriële boxsprings en ledikanten opgesteld staan. Door middel van onze slaaptest stemmen we ondersteuning en comfort af op uw lichaam en wensen. Er is al een industriële boxspring Caresse 3850 compleet met hoofdbord, matrassen en topper voor € 1495,-
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier