Fauteuils van de Toekomst.

Meubelfabriek de Toekomst is al sinds 1955 actief in het produceren en ontwikkelen van zitmeubelen. Top op de dag van vandaag vinden alle ontwikkelingen binnen eigen bedrijf plaats en is daarmee is toonaangevend. Ontdek de modellen van deze Nederlandse fabrikant.

Twice

De relaxfauteuils uit de Twice collectie zijn misschien wel de meest veelzijdige die te verkrijgen zijn. Werkelijk alles wat een goede relaxfauteuil in zich moet hebben zit er in, op, aan of is als optie leverbaar. Wat dacht je van de meebewegende armleuningen? Wanneer je de rugleuning iets achterover zet ontstaat er geen hinderlijk opening tussen rug- en armleuning. Ook uniek is de hartbalans voor de meest ideale lighouding en optimale ontspanning van het lichaam. Nieuw in de Twice collectie zijn de plus uitvoeringen, geschikt voor extra lange mensen waar zelfs de maat XXL nog te wensen over laat.

Magic 4 U

De modellen uit de Magic 4 U collectie zijn zeg maar het "kleine broertje of zusje" van de Twice. De mogelijkheden zijn dan wel iets beperkter dan bij de Twice, maar toch kan je min of meer je eigen ideale stoel samen stellen, zonder dat dit direct van invloed is op de prijs. Standaard worden de Magic 4 U stoelen namelijk geleverd met een mooi stukje leder en kies je zelf het model rug- en armleuning. Ook het zitcomfort is in orde dankzij de voorgevormde rugleuning en ondersteunende zitting.

Best Basics

Eigenlijk zegt de naam al genoeg: gewoon een goede stoel, zonder poes pas, voor een beste prijs. Lekker nuchter en eigenlijk ook wel typisch Hollands. Ondanks dat meubelfabriek de Toekomst vooruitstrevend en toonaangevend is met de ontwikkeling van de nieuwste zit-technieken, maken ze ook nog steeds hele Hollandse stoelen. De Best Basics collectie bestaat uit tijdloze modellen, in diverse maten en kleuren, gecombineerd met bewezen techniek.

Casual

Helemaal van deze tijd, met noem het maar industriële, retro of vintage looks. Dat is waar de Casual collectie voor staat. Waar je bij de bovenstaande collecties keuze hebt uit handmatige of elektrisch verstelbare relaxfuncties, is de Casual alleen elektrisch verstelbaar leverbaar. Dankzij de plaatsing op een draaivoet en de standaard aanwezige accu zet jij je stoel midden in de kamer. Kan je lekker relaxed alles om je heen in de gaten houden.

Klassiek relax

Vertrouwde vormen, beproefde techniek en hollandse degelijkheid, dat zijn de sta-op-hulp fauteuils uit de collectie klassiek relax van de Toekomst. De ingebouwde sta-op-hulp bij deze relaxfauteuils is het ideale hulpje als opstaan niet meer zo eenvoudig gaat. Met een druk op de knop komt de stoel iets omhoog en helt een beetje naar voren. Met de minste inspanning sta je nu op uit je stoel. Uiteraard kunt u met de voetjes omhoog en de rug iets naar achter een heerlijk middag dutje doen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak