Boxspring, matras of topper?

Slaapcomfort is moeilijk te meten. Je bent zo lang gewend aan iets, dat een nieuw bed soms wat onwennig aanvoelt. Lekker Opstaan is als geen ander in staat om je wegwijs te maken in het enorme aanbod van bodems, boxsprings, matrassen of toppers en je te laten voelen hoe echt lekker opstaan voelt. Vergeet daarbij niet naar een hoofdkussen te kijken. Neem daarom de tijd om verschillende combinaties uit te proberen en slaap er gerust een nachtje over.

 

 

Doe de slaaptest.

Tijdens de slaaptest ontdek je wat je echt nodig hebt. We stellen je vragen over je gezondheid, jouw slaaphouding en -gedrag. Heb je het snel warm of juist koud en jouw partner juist het tegenovergestelde, dan kunnen we het bed daarop aanpassen. En soms ben jij met alleen een nieuw hoofdkussen al van je nekklachten af.

Slaapprobleem?

Voor velen is één van de reguliere matrassen of boxsprings prima geschikt om heerlijk in weg te dromen. Wat als je meer moeite hebt met slapen? Last hebt van diverse pijntjes of al lang op zoek bent naar het perfecte bed? Terence Schuurmans is gecertificeerd slaap- en ligadviseur bij Lekker Opstaan en geeft aan de hand van een slaaptest en liganalyse op de ligsimulator een passend advies. Ontdek onze matras op maat.

"Je slaaphouding bepaalt mede welk bed er bij je past. Weet daarom wat jouw favoriete slaaphouding is. Tijdens onze slaaptest vragen we hiernaar. "
- Terence Schuurmans, slaapspecialist bij Lekker Opstaan

Ontdek de voordelen van meer slaapcomfort.

Een bed is een weloverwogen investering. Er is veel meer te kiezen dan alleen een hard of een zacht matras. Laat je daarom deskundig adviseren, want hoe meer slaapcomfort, hoe beter jij je je overdag voelt. Daar wil je dus een nachtje over slapen. In de showroom doe je uitgebreide proefdutjes op de boxsprings, matrassen, bedbodems en ledikanten uit ons assortiment, met bijpassend hoofdkussen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier