Uitgeslapen slaapcomfort.

Slaapcomfort is moeilijk te meten. Je bent zo lang gewend aan iets, dat wat anders slecht aanvoelt. Neem daarom de tijd om verschillende combinaties uit te proberen. De afgelopen jaren is de technologie sterk verbeterd. Denk bijvoorbeeld aan een matras van traagschuim of latex. Het voelt in het begin misschien onwennig, maar de materialen zijn supergoed voor jouw rug. Wij hebben ruime ervaring voor deskundig advies en geven je uitgebreid de tijd. Slaap er gerust een nachtje over.

Doe de slaaptest.

Tijdens de slaaptest ontdek je wat je echt nodig hebt. We stellen je vragen over je gezondheid, jouw slaaphouding en -gedrag. Heb je het snel warm of juist koud en jouw partner juist het tegenovergestelde, dan kunnen we het bed daarop aanpassen. En soms ben jij met alleen een nieuw hoofdkussen al van je nekklachten af.

Bedden blijven in ontwikkeling.

Vaak ben je al jaren gewend aan een bepaald matras, maar slaaptechnologieën zijn volop in ontwikkeling. Dat je op een hard en stevig matras gegarandeerd beter slaapt, is inmiddels allang betwist. In onze showroom laten we je bijvoorbeeld voelen hoe je op een zacht matras recht en comfortabel ligt.

"Je slaaphouding bepaalt mede welk bed er bij je past. Weet daarom wat jouw favoriete slaaphouding is. Tijdens onze slaaptest vragen we hiernaar. Slaap jij voornamelijk op je buik, rug of zij of een combinatie van die drie?"
- Terence Schuurmans, slaapspecialist bij Lekker Opstaan

Ontdek de voordelen van meer slaapcomfort.

Een bed is een weloverwogen investering. Er is veel meer te kiezen dan alleen een hard of een zacht matras. Laat je daarom deskundig adviseren, want hoe meer slaapcomfort, hoe beter jij je je overdag voelt. Daar wil je dus een nachtje over slapen. In de showroom doe je uitgebreide proefdutjes op de boxsprings, matrassen, bedbodems en ledikanten uit ons assortiment, met bijpassend hoofdkussen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak