Elektrische relaxfauteuil.

Draaifauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen precies afgesteld worden op jouw lichamelijke situatie. Al onze fauteuils zijn verstelbaar middels een gasdrukveer of elektrisch met een druk op de knop. Ook een sta-op functie is mogelijk bij een draaifauteuil. Zo geniet je van jouw puzzel of boek en sta je gemakkelijk op voor een tweede of derde kopje koffie.

Industriële draaifauteuil.

Er gebeurt van alles om je heen en een vaste fauteuil staat altijd in dezelfde stand. Met een draaifauteuil hoef je niet op nieuwsgierigheid in te leveren. Lees in alle rust een boek, kijk met kwartslag naar rechts uit over de straat, nog wat draaien en je volgt het gesprek in de keuken en weer iets en je zit opnieuw recht voor de tv. Blijf dus comfortabel meedraaien, terwijl je lekker zit.

"Met mijn rugklachten kan ik moeilijk ontspannen zitten. Met de elektrisch verstelbare draaifauteuil op maat kan ik volledig in de relaxstand verdwijnen."
- Mevr. Peters, Bergen op Zoom

Een eyecatcher in je interieur.

De poot van een draaifauteuil alleen al is qua vorm een aanwinst in jouw interieur. De stoel die erop staat, kun je helemaal aanpassen aan je interieur. Kies voor stof of makkelijk schoon te houden leer in een strak of juist een klassiek design. Zo past jouw ideale relaxstoel perfect bij de rest van je meubels.

Chillen maar.

Helemaal van deze tijd zijn de stoere relaxfauteuils van Chill-Line. Deze relaxfauteuils van Nederlandse makelij zijn vrijwel helemaal naar wens samen te stellen en beschikken over ongekend zitcomfort. Maak een keuze uit de vele kleuren Kenia, Vintage of Buffel leder, gecombineerd met fraaie stiksel voor de afwerking. Ook stoffen bekleding behoren tot de mogelijkheden.

"In de afgelopen twintig jaar is de techniek voor draaifauteuils enorm verbeterd. Er is steeds meer elektrisch verstelbaar. Zo word je met een druk op de knop geholpen om de stoel uit te komen en kun je even lekker liggen in de horizontale stand. Ideaal voor een middagdutje."
- Mari Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Onze zitspecialisten helpen je bij de zoektocht naar de perfecte relaxfauteuil.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak