Elektrische relaxfauteuil.

Draaifauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen precies afgesteld worden op jouw lichamelijke situatie. Al onze fauteuils zijn verstelbaar middels een gasdrukveer of elektrisch met een druk op de knop. Ook een sta-op functie is mogelijk bij een draaifauteuil. Zo geniet je van jouw puzzel of boek en sta je gemakkelijk op voor een tweede of derde kopje koffie.

Draaifauteuil.

Er gebeurt van alles om je heen en een vaste fauteuil staat altijd in dezelfde stand. Met een draaifauteuil hoef je niet op nieuwsgierigheid in te leveren. Lees in alle rust een boek, kijk met kwartslag naar rechts uit over de straat, nog wat draaien en je volgt het gesprek in de keuken en weer iets en je zit opnieuw recht voor de tv. Blijf dus comfortabel meedraaien, terwijl je lekker zit.

Relaxfauteuil.

Wordt je draaierig van al dat gedraai? Kies dan voor een relaxfauteuil met een ‘vaste arm’ waarbij de armleuningen doorlopen tot aan de grond. Zo staat de stoel lekker stabiel en dankzij de verstelbare rug- en voetsteun kom je heerlijk tot rust of lees je een goed boek.

Met mijn rugklachten kan ik moeilijk ontspannen zitten. Met de elektrisch verstelbare draaifauteuil op maat kan ik volledig in de relaxstand verdwijnen.
- Mevr. Peters, Bergen op Zoom

Advies op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom hebben wij ongeveer 70 relax- draai- en sta-op stoelen opgesteld staan. Probeer de verstelmogelijkheden, vergelijk de maatvoeringen en bekijk de mogelijke bekledingen. Afhankelijk van uw postuur, lichaamslengte en wensen gaan we samen op zoek naar de ideale stoel.

 

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak