Over Lekker Opstaan.

Slapen in het lekkerste bed of ultiem relaxen in een stoel die bij je past. Dat doel bereiken we samen. Jij probeert verschillende modellen uit en wij geven vakkundig advies dat bij jouw situatie past. Onze showroom in Schijndel is een inspiratiebron op het gebied van comfort.

Lekker opstaan door lekker slapen.

Na een goede nachtrust sta je opgewekter op en begin je fitter aan de dag. En omdat je de andere helft van de dag vooral zit, is een goede fauteuil essentieel. Ultiem comfort bereiken we door je blijvende service te bieden. Ontdek hoe we oude meubels meenemen en meedenken over jouw slaapkamerrenovatie. In onze showroom brengen we jouw wensen en situatie in kaart met behulp van onze slaap- en zittest.

Adviesavond.

Vrijdagavond is onze vaste adviesavond. Probeer in onze showroom de stoelen en bedden uit onder het genot van een borreltje en een hapje. Even duttend het weekend in. Onze specialisten stellen je gerichte vragen over je slaap- en zithouding en geven altijd een passend advies. Uitproberen is een must als het gaat om comfort. Wij nemen graag de tijd voor je, zodat jij de allerbeste keuze kunt maken.

Onze adviseurs.

Lekker Opstaan is een familiebedrijf dat al 25 jaar adviseert over zit- en slaapcomfort. In de showroom vind je 800 vierkante meter aan proefmodellen. We brengen jouw lichamelijke situatie en voorkeuren in kaart met een slaap- of zittest. Zo ontdek je samen met onze specialisten wat echt bij je past. Relaxen tillen wij naar een hoger plan.

Ons team

Mari & Wilma.

De grondleggers van Lekker Opstaan: Mari & Wilma.

Van oorsprong begon Mari zijn carrière als stoffeerder van bankstellen en stoelen. Zijn vrouw Wilma begon met een administratieve functie en schoolde zich later om tot binnenhuis adviseuse.

Mari kreeg de mogelijkheid om een beddenspeciaalzaak op te zetten, waar later ook Wilma ging werken. Ondanks alle ruimte om zichzelf te kunnen ontwikkelen bleef het ondernemerschap kriebelen en namen ze het besluit om op 1 januari 1996 in Wijchen een bestaande beddenzaak “De Beddengigant” over te nemen. In april 1997 volgde hun tweede zaak in Schijndel.

In 2011 werd de collectie uitgebreid met stoelen. De kennis, service en assortiment sloten niet aan bij de naam Beddengigant, waardoor we in 2012 verder zijn gegaan als Lekker Opstaan.

Terence & Judith.

In zijn studietijd begon Terence in 1996 als bezorger van bedden voor de winkel van zijn ouders. Ondanks zijn afgeronde studie lag zijn hart bij het bedrijf. Vanaf de eerste dag dat het bedrijf bestond hebben we als gezin aan het bedrijf gebouwd. Zie het maar als ons “kindje”.

Judith is haar carrière begonnen als kapster en heeft een aangeboren talent voor het geven van advies en beschikt over enorme mensenkennis. In 2009 heeft Judith besloten om samen met Terence te gaan werken bij Lekker Opstaan, om later het bedrijf samen over te nemen. Met haar achtergrond als kapster is zij in staat de fraaiste kleuren te combineren bij de juiste persoonlijkheid, wat ook geld voor je slaapkamer.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak