Lekker Opstaan.

Slapen in het lekkerste bed of ultiem relaxen in een stoel die bij je past. Dat doel bereiken we samen. Jij probeert verschillende modellen uit en wij geven vakkundig advies dat bij jouw situatie past. Onze showroom in Schijndel is een inspiratiebron op het gebied van comfort.

Persoonlijk advies van de specialist.

Na een goede nachtrust sta je opgewekter op en begin je fitter aan de dag. En omdat je de andere helft van de dag vooral zit, is een goede fauteuil essentieel. Ultiem comfort bereiken we door je blijvende service te bieden. Niet alleen tijdens het adviesgesprek en de plaatsing van uw aankoop, maar ook nog ver daarna. Ontdek hoe we oude meubels meenemen en meedenken over jouw slaapkamerrenovatie. In onze showroom brengen we jouw wensen en situatie in kaart met behulp van onze slaap- en zittest.

Adviesavond.

Vrijdagavond is onze vaste adviesavond. Probeer in onze showroom de stoelen en bedden uit onder het genot van een borreltje en een hapje. Even duttend het weekend in. Onze specialisten stellen je gerichte vragen over je slaap- en zithouding en geven altijd een passend advies. Uitproberen is een must als het gaat om comfort. Wij nemen graag de tijd voor je, zodat jij de allerbeste keuze kunt maken.

Onze adviseurs.

Lekker Opstaan is een familiebedrijf dat al 25 jaar adviseert over zit- en slaapcomfort. In de showroom vind je 800 vierkante meter aan proefmodellen. We brengen jouw lichamelijke situatie en voorkeuren in kaart met een slaap- of zittest. Zo ontdek je samen met onze specialisten wat echt bij je past. Relaxen tillen wij naar een hoger plan.

Ons team

Mari & Wilma.

De grondleggers van Lekker Opstaan: Mari & Wilma.

Van oorsprong begon Mari zijn carrière als stoffeerder van bankstellen en stoelen. Zijn vrouw Wilma begon met een administratieve functie en schoolde zich later om tot binnenhuis adviseuse.

Mari kreeg de mogelijkheid om een beddenspeciaalzaak op te zetten, waar later ook Wilma ging werken. Ondanks alle ruimte om zichzelf te kunnen ontwikkelen bleef het ondernemerschap kriebelen en namen ze het besluit om op 1 januari 1996 in Wijchen een bestaande beddenzaak “De Beddengigant” over te nemen. In april 1997 volgde hun tweede zaak in Schijndel.

In 2011 werd de collectie uitgebreid met stoelen. De kennis, service en assortiment sloten niet aan bij de naam Beddengigant, waardoor we in 2012 verder zijn gegaan als Lekker Opstaan.

Terence & Judith.

In zijn studietijd begon Terence in 1996 als bezorger van bedden voor de winkel van zijn ouders. Ondanks zijn afgeronde studie lag zijn hart bij het bedrijf. Vanaf de eerste dag dat het bedrijf bestond hebben we als gezin aan het bedrijf gebouwd. Zie het maar als ons “kindje”. Terence is gecertificeerde slaap- en ligadviseur.

Judith is haar carrière begonnen als kapster en heeft een aangeboren talent voor het geven van advies en beschikt over enorme mensenkennis. In 2009 heeft Judith besloten om Lekker Opstaan te gaan versterken. Met haar achtergrond als kapster is zij in staat de fraaiste kleuren te combineren bij de juiste persoonlijkheid, wat ook geldt voor je slaapkamer.

Ron.

Een aankoop gedaan die bij u thuis wordt geïnstalleerd? Dan is Ron de aangewezen persoon voor een vakkundige aflevering en installatie bij u thuis. Ron is begonnen als stagiair en sinds september 2022 de vaste waarde als het gaat om de levering en plaatsing van uw aankoop.

Maar Ron is meer dan een vakkundige monteur. Naast storingen aan bijvoorbeeld uw elektrische bed of stoel, is Ron een echt feest nummer. Letterlijk en figuurlijk, want hij is te boeken als heuse feest dj en behoort landelijk tot de beste opkomende party dj’s! Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens op www.dj-ronie.com

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier