Elektrische boxspring Caresse 3310

Terug naar de jaren 70 of juist helemaal van deze tijd? Afhankelijk van de gekozen kleur velours bekledingsstof Vienna maak jij je slaapkamer tot een plaatje. Het elegante hoofd- en voetbord zijn voorzien van een horizontale ingetrokken stiknaad en de elektrisch verstelbare boxsprings staan op een fraai zwart metalen frame.

Verstelbaar.

Kom heerlijk tot rust, lees een boek of kijk nog wat tv met deze traploos elektrisch verstelbare boxspring voorzien van pocketveren. Dankzij het subtiele zwart metalen frame, ranke pootjes en dunne boxspring heeft het geheel een elegante uitstraling. Bovendien kan je dankzij het 19 cm hoge pootje eenvoudig onder bed stofzuigen.

Ligcomfort.

Het ligcomfort van de Caresse wordt bepaald door de combinatie van pocketveer matrassen en Gel Foam 750-755 topper. De hoogelastische GEL en luchtdoorlatend koudschuim van deze topper garanderen een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Naar keuze leverbaar als 2 losse of 1 grote topper met split. De 7-zone pocket matrassen zijn leverbaar in de hardheden medium, firm en extra firm en hebben een dikte van maar liefst 22 cm.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier