Caresse 7010, trendy & stijvol.

De nieuwste Caresse boxspring-set is de elektrisch verstelbare 7010 in de trendy kleuren Bully Moss, Brown, Cement of Anthracite. Het stijlvol blind gecapitonneerde hoofd- en voetbord met vakverdeling in sierstiksel geven je slaapkamer een trendy, stijlvolle look. Bovendien zet je met een druk op de knop van de draadloze bediening je bed in iedere gewenste stand en kom je helemaal tot rust.

Pull-back systeem.

De elektrisch verstelbare Caresse 7010 is uitgerust met het uniek 'pull-back' systeem, waardoor je in een ergonomisch verantwoorde houding nog even lekker een boek kan lezen of gewoon heerlijk kan ontspannen. Verstelling gaat traploos middels de draadloze RF-afstandsbediening.

HR topper 730/735.

Op de Caresse 7010 boxspring komen twee luxe 7-zone pocketvering matrassen, voorzien van 500 6-slags veren, naar wens leverbaar in medium, stevig of extra stevige uitvoering. De finishing touch is de 9 cm dikke 735 HR comfortschuim topper, naar wens met split (730) bij het hoofdeinde. De HR schuim vergroot het comfort, gewichtsverdeling en verlengd de levensduur van de matras.

Ontdek de Caresse boxsprings.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier