Boxpsring-set Caresse 6010

Door de boxspring 6010 te voorzien van een modern hoofd- en voetbord, welke zijn voorzien van stoere verticale stiknaden, geef jij je slaapkamer een eigentijdse sfeer. Maak samen met onze experts een keuze uit de verschillende bijpassende Caresse matrassen en (split)toppers zodat jij jaren zult genieten van je boxspring. Uiteraard helpen we je ook kiezen uit de diverse kleuren uit de Rough stofcollectie.

Elektrisch verstelbaar.

Nog even lezen of heerlijk relaxen dankzij de elektrisch verstelbare boxsprings, uitgerust met het uniek ‘pull-back’ systeem (terugloopsysteem). Dankzij dit systeem zit je in een ergonomisch verantwoorde houding en is je nachtkast altijd binnen handbereik. Bediening gaat middels draadloze RF- (Radio Frequency) afstandsbedieningen.

Met of zonder split.

De luxe 7-zone pocketvering matrassen zijn voorzien van 500 6-slags veren en leverbaar in diverse hardheden. Dat in combinatie met de hoogwaardige 9 cm dikke HR comfortschuim 730 splittopper zorgt voor een heerlijke nachtrust. Dankzij de split in de topper zijn de hoofdeinden afzonderlijk van elkaar te verstellen. Terwijl je partner slaapt, lees jij nog even een paar bladzijden. Ook leverbaar met twee losse 735 toppers voor maximale afzonderlijke verstelbaarheid.

Kies samen met onze specialisten voor.........

....... de boxsprings van Caresse.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak