Boxpsring-set Caresse 6010

Door de boxspring 6010 te voorzien van een modern hoofd- en voetbord, welke zijn voorzien van stoere verticale stiknaden, geef jij je slaapkamer een eigentijdse sfeer. Maak samen met onze experts een keuze uit de verschillende bijpassende Caresse matrassen en (split)toppers zodat jij jaren zult genieten van je boxspring. Uiteraard helpen we je ook kiezen uit de diverse kleuren uit de Rough stofcollectie.

Elektrisch verstelbaar.

Nog even lezen of heerlijk relaxen dankzij de elektrisch verstelbare boxsprings, uitgerust met het uniek ‘pull-back’ systeem (terugloopsysteem). Dankzij dit systeem zit je in een ergonomisch verantwoorde houding en is je nachtkast altijd binnen handbereik. Bediening gaat middels draadloze RF- (Radio Frequency) afstandsbedieningen.

Met of zonder split.

De luxe 7-zone pocketvering matrassen zijn voorzien van 500 6-slags veren en leverbaar in diverse hardheden. Dat in combinatie met de hoogwaardige 9 cm dikke HR comfortschuim 730 splittopper zorgt voor een heerlijke nachtrust. Dankzij de split in de topper zijn de hoofdeinden afzonderlijk van elkaar te verstellen. Terwijl je partner slaapt, lees jij nog even een paar bladzijden. Ook leverbaar met twee losse 735 toppers voor maximale afzonderlijke verstelbaarheid.

Kies samen met onze specialisten voor.........

....... de boxsprings van Caresse.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier