Industriële boxspring 3800.

De fraaie kapnaad rondom het hoofdbord, de stoere slede poten en de bekleding in de Rough stof geven deze boxspring-set een modieuze uitstraling. Stel zelf je elektrische boxspring samen in de stijl van je dromen met het perfecte ligcomfort! Dat alles ook nog eens voor een heerlijke prijs. Dat kan met de Caresse 3800 boxspring-set. Lees snel verder....

Heerlijk relaxed.

Verstel je boxspring in iedere gewenste stand met de kabelbediening, zodat jij heerlijk kunt relaxen, tv kijken of een boek lezen. Dankzij de krachtige dubbel aangedreven motoren zijn hoofd- en voeteinde afzonderlijk van elkaar te verstellen. De boxspring 3800 is voorzien van anti-slip waardoor de matrassen perfect op hun plek blijven.

GEL-foam splittopper.

De 750 GEL-foam splittopper is een combinatie van hoogelastische GEL en luchtdoorlatende koudschuim wat garant staat voor een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Dankzij de innovatieve open celstructuur ontstaat een optimale ventilatie, perfecte warmteregulering en een aangenaam slaapklimaat. Ook leverbaar als 755 topper zonder split.

Maak kennis met de boxsprings van Caresse.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak