Industriële boxspring 3800.

De fraaie kapnaad rondom het hoofdbord, de stoere slede poten en de bekleding in de Rough stof geven deze boxspring-set een modieuze uitstraling. Stel zelf je elektrische boxspring samen in de stijl van je dromen met het perfecte ligcomfort! Dat alles ook nog eens voor een heerlijke prijs. Dat kan met de Caresse 3800 boxspring-set. Lees snel verder....

Heerlijk relaxed.

Verstel je boxspring in iedere gewenste stand met de kabelbediening, zodat jij heerlijk kunt relaxen, tv kijken of een boek lezen. Dankzij de krachtige dubbel aangedreven motoren zijn hoofd- en voeteinde afzonderlijk van elkaar te verstellen. De boxspring 3800 is voorzien van anti-slip waardoor de matrassen perfect op hun plek blijven.

GEL-foam splittopper.

De 750 GEL-foam splittopper is een combinatie van hoogelastische GEL en luchtdoorlatende koudschuim wat garant staat voor een perfecte drukverdeling en ligcomfort. Dankzij de innovatieve open celstructuur ontstaat een optimale ventilatie, perfecte warmteregulering en een aangenaam slaapklimaat. Ook leverbaar als 755 topper zonder split.

Maak kennis met de boxsprings van Caresse.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier