Matrassen & bedbodems

Het ideale matras voor jou is afhankelijk van je wensen. Traagschuim, zoals in de matrassen van Tempur, vermindert drukpunten. Latex past zich meteen aan op je lichaam en houdt de temperatuur koel. Pocketvering is ook lekker hard en koel. Het is belangrijk dat wij weten wat jouw lichamelijke conditie is en wat jij belangrijk vindt. Aan de hand daarvan geven we je passend advies.

Hybride matrassen.

De nieuwste trend in dromenland combineert het beste van een met veren gevuld matras met schuim. Dat zorgt voor een betere ventilatie, terwijl de toplaag schuim zich naar jouw lichaam vormt. Deze constructie maakt het omdraaien van je matras om de zoveel tijd overbodig. In onze showroom hebben we verschillende hybride matrassen die u meteen kunt uitproberen. Moeilijke slaper? Kies dan voor een persoonlijke op maat matras van Vitario.

"Een matras kopen is heel persoonlijk. Ik kwam er snel achter dat ik toch niet het perfecte exemplaar had gekozen. Toen kon ik hem ruilen voor een matras dat beter bij mij past."

Levensduur.

Een matras is een investering voor de lange termijn. Een goede pocketveren, latex, traagschuim of koudschuim matras gaat 10 - 12 jaar mee. Het ene matras is gevoeliger voor kuilvorming dan het andere. De levensduur wordt beïnvloed door mate van transpiratie, gewicht en combinatie met bedbodem. Laat je door onze specialisten ook adviseren over de levensduur van het matras dat je voor ogen hebt.

Verstel maar, verstel maar.

Hoe heerlijk is het om naast slapen in je bed te ontbijten, televisie te kijken of een boek te lezen. Een verstelbare bodem maakt dat mogelijk. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt het bed eenvoudig handmatig verstellen, maar als je geen zin hebt om op te staan doe je dat heel luxe met 1 druk op de knop. Zo lees je nog even wat bladzijden en heb je niet te maken met vervelende kruimels in je bed.

Latten of schotels.

Verschillende bedbodems helpen op diverse punten de druk op jouw lichaam te verlagen. Zo kun je tegenwoordig kiezen voor lattenbodems met enkele soepele latten. Deze zijn zo te plaatsen dat ze precies de plekken ondersteunen waar jij het nodig hebt, zoals de heupen of schouders. Ook schotelbodems werken drukverlagend. De schotels worden afzonderlijk in hardheid versteld, zodat ze precies jouw lichaamscontouren volgen en ondersteunen. De schotels kantelen wanneer je beweegt. Past dit beter bij jou? Laat je adviseren.

Een goed bed is een must voor een goede nachtrust.

Onze adviseurs laten je ervaren wat het beste bij je past

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier