Matrassen & bedbodems

Het ideale matras voor jou is afhankelijk van je wensen. Traagschuim, zoals in de matrassen van Tempur, vermindert drukpunten. Latex past zich meteen aan op je lichaam en houdt de temperatuur koel. Pocketvering is ook lekker hard en koel. Het is belangrijk dat wij weten wat jouw lichamelijke conditie is en wat jij belangrijk vindt. Aan de hand daarvan geven we je passend advies.

Hybride matrassen.

De nieuwste trend in dromenland combineert het beste van een met veren gevuld matras met schuim. Dat zorgt voor een betere ventilatie, terwijl de toplaag schuim zich naar jouw lichaam vormt. Deze constructie maakt het omdraaien van je matras om de zoveel tijd overbodig. In onze showroom hebben we verschillende hybride matrassen die u meteen kunt uitproberen. Moeilijke slaper? Kies dan voor een persoonlijke op maat matras van Vitario.

"Een matras kopen is heel persoonlijk. Ik kwam er snel achter dat ik toch niet het perfecte exemplaar had gekozen. Toen kon ik hem ruilen voor een matras dat beter bij mij past."

Levensduur.

Een matras is een investering voor de lange termijn. Een goede pocketveren, latex, traagschuim of koudschuim matras gaat 10 - 12 jaar mee. Het ene matras is gevoeliger voor kuilvorming dan het andere. De levensduur wordt beïnvloed door mate van transpiratie, gewicht en combinatie met bedbodem. Laat je door onze specialisten ook adviseren over de levensduur van het matras dat je voor ogen hebt.

Verstel maar, verstel maar.

Hoe heerlijk is het om naast slapen in je bed te ontbijten, televisie te kijken of een boek te lezen. Een verstelbare bodem maakt dat mogelijk. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt het bed eenvoudig handmatig verstellen, maar als je geen zin hebt om op te staan doe je dat heel luxe met 1 druk op de knop. Zo lees je nog even wat bladzijden en heb je niet te maken met vervelende kruimels in je bed.

Latten of schotels.

Verschillende bedbodems helpen op diverse punten de druk op jouw lichaam te verlagen. Zo kun je tegenwoordig kiezen voor lattenbodems met enkele soepele latten. Deze zijn zo te plaatsen dat ze precies de plekken ondersteunen waar jij het nodig hebt, zoals de heupen of schouders. Ook schotelbodems werken drukverlagend. De schotels worden afzonderlijk in hardheid versteld, zodat ze precies jouw lichaamscontouren volgen en ondersteunen. De schotels kantelen wanneer je beweegt. Past dit beter bij jou? Laat je adviseren.

Een goed bed is een must voor een goede nachtrust.

Onze adviseurs laten je ervaren wat het beste bij je past

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak