Ledikanten & linnenkasten.

Boxsprings zijn dan wel populair, maar met een ledikant zijn de mogelijkheden vele malen groter. Met name de mogelijke combinaties van het ideale matras en de perfecte bedbodem, zodat zelfs de prinses op de erwt goed ondersteund word. Berg je spullen keurig op in een linnenkast van je dromen en zo is jouw kamer niet alleen opgeruimd en frisser, jijzelf ook. Optimaal slaapcomfort zorgt voor een fitte dag.

Deelbare ledikanten.

Onder een deelbaar of uitrijdbaar ledikant dweil en stofzuig je eenvoudig. Ook de materialen zijn vaak eenvoudiger schoon te houden. Waar een boxspring altijd van stof of leer is, heb je bij een ledikant vooral te maken met hout of staal. Daar haal je eenvoudiger even een doekje overheen om het stofvrij te houden. Ideaal voor mensen met allergieën, zoals huisstofmijt.

Industriële ledikanten

De nieuwste trend in de slaapkamer zijn de industriële ledikanten. Voorzien van fraaie metalen accenten in mat zwart of gunmetal en stoere vormen maken je slaapkamer helemaal van deze tijd. Uiteraard hebben we bijpassende linnenkasten en nachtkasten om het geheel compleet te maken.

Meer ligcomfort.

Bij een ledikant bepaal je secuur ieder onderdeel. Dat begint met een bedbodem. Kijk welk matras het beste bij jouw lichaam past en kies je een bijpassende toplaag. Laat ieder detail aansluiten op jouw slaapvoorkeuren en kies voor verschillende matrassen en bedbodems als jouw partner andere wensen heeft. Zo slaap je beiden comfortabel en toch gezellig in hetzelfde bed.

Vouw-, draai- of schuifdeur?

Stel je ideale slaapkamer kast samen, zodat jij al je spullen keurig en overzichtelijk op kan bergen. Uiteraard met de looks passend bij de rest van je slaapkamer. Lekker Opstaan heeft diverse linnenkasten passend bij jou ledikant of boxspring, uitgevoerd met een draaideur, vouwdeur of praktische schuifdeur.

"Met onze ledikanten wordt zelfs het bed verschonen een prettigere klus. We hebben verschillende ledikanten uit twee stukken. Door het bed uit elkaar te rijden in een v-vorm, draai je eenvoudig de matrassen om en is het bed verschonen een makkelijkere klus."
- Judith Peters, slaapspecialiste Lekker Opstaan

Bel (073) 549 46 50 en de wereld ligt elke ochtend aan je voeten.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak