Neem de tijd om een goed hoofdkussen of dekbed uit te zoeken.

Geef je hoofdkussen en dekbed meer aandacht. Het is het essentieel voor een goede nachtrust. We zijn doordrongen van het belang van een goed matras, maar daar stopt het niet. Een goed hoofdkussen helpt heel jouw lijf. Want als je jouw hoofd niet optimaal ondersteunt, ligt een derde van jouw ruggenwervel de hele nacht verkeerd. Een behaaglijk warm dekbed zorgt ervoor dat je in een diepe slaap blijft en 's nachts niet onnodig wakker wordt van de kou of hitte.

Kussens met vaste vorm.

Kussens lijken simpele stoffen zakken met vulling. Maar het vulmateriaal maakt wel degelijk verschil. Dons, wol, kapok, traagschuim of latex hebben allemaal unieke eigenschappen. In kussens met een vaste vorm blijft de vulling op zijn plek. Dat zorgt voor blijvende steun in je nek. Ook gezondheidskussens en kussens met een neksteun zijn een uitkomst, vooral voor mensen met nek-, schouder- of rugproblemen.

De vulling bepaalt wat jouw beste dekbed is.

Het kip of het ei is geen dilemma als het gaat om dekbedden. Wel het kip of het schaap. Bepaal zelf wat bij je past. Dons is licht en soepel. Katoen en wol zijn wat stugger, maar evengoed natuurlijke materialen die ademen. Ze zorgen ervoor dat het dekbed je warm houdt in de winter en dat je koel blijft in de zomer.

Woelen in weelde.

Hoe stugger het dekbed, hoe minder goed het met je meedraait als je ligt te woelen. Of hoe eerder het jouw koude tenen blootlegt wanneer je daar geen behoefte aan hebt. Test in onze showroom uitgebreid het materiaal van onze donzen en wollen dekbedden en ervaar welk effect ze hebben op jouw persoonlijke slaapbewegingen. Zo maak je samen met onze adviseurs de beste keuze.

Schakel de specialist in.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak