Neem de tijd om een goed hoofdkussen of dekbed uit te zoeken.

Geef je hoofdkussen en dekbed meer aandacht. Het is het essentieel voor een goede nachtrust. We zijn doordrongen van het belang van een goed matras, maar daar stopt het niet. Een goed hoofdkussen helpt heel jouw lijf. Want als je jouw hoofd niet optimaal ondersteunt, ligt een derde van jouw ruggenwervel de hele nacht verkeerd. Een behaaglijk warm dekbed zorgt ervoor dat je in een diepe slaap blijft en 's nachts niet onnodig wakker wordt van de kou of hitte.

Kussens met vaste vorm.

Kussens lijken simpele stoffen zakken met vulling. Maar het vulmateriaal maakt wel degelijk verschil. Dons, wol, kapok, traagschuim of latex hebben allemaal unieke eigenschappen. In kussens met een vaste vorm blijft de vulling op zijn plek. Dat zorgt voor blijvende steun in je nek. Ook gezondheidskussens en kussens met een neksteun zijn een uitkomst, vooral voor mensen met nek-, schouder- of rugproblemen.

De vulling bepaalt wat jouw beste dekbed is.

Het kip of het ei is geen dilemma als het gaat om dekbedden. Wel het kip of het schaap. Bepaal zelf wat bij je past. Dons is licht en soepel. Katoen en wol zijn wat stugger, maar evengoed natuurlijke materialen die ademen. Ze zorgen ervoor dat het dekbed je warm houdt in de winter en dat je koel blijft in de zomer.

Woelen in weelde.

Hoe stugger het dekbed, hoe minder goed het met je meedraait als je ligt te woelen. Of hoe eerder het jouw koude tenen blootlegt wanneer je daar geen behoefte aan hebt. Test in onze showroom uitgebreid het materiaal van onze donzen en wollen dekbedden en ervaar welk effect ze hebben op jouw persoonlijke slaapbewegingen. Zo maak je samen met onze adviseurs de beste keuze.

Schakel de specialist in.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier