De Auping van Belgie.

In Nederland is Auping een begrip, in Belgie is dat Velda. De boxsprings van Velda staan voor degelijkheid, vakmanschap, hoogwaardige afwerking en subliem ligcomfort. Lekker Opstaan heeft reeds jaren boxsprings van Velda in de collectie.

Helemaal compleet.

Op zoek naar een goede complete boxspring-set? Dan is de Versus jouw ideale match. Dankzij losse componenten stel jij je ideale set samen en dat alles voor een vooraf heldere prijs. Bijvoorbeeld voor jezelf een stevige matras, maar voor je partner een zachtere. Doe daarop één grote topper en je hebt ieder je eigen comfort, zonder een hinderlijke naad in je bed. Modern, landelijk of romantisch? Ingetogen, uitbundig of chic? Zeg het maar. Met de ruime keuze hoofdborden en kleuren geef jij je boxspring een persoonlijk tintje.

Finesse: strak & compact.

De meeste boxsprings zijn complete sets, met gestoffeerde matrassen en een topper: de boxspring Finesse is anders. Wat dacht je van de uitstapverlichting onder de boxspring? Wel zo handig als je 's nachts even naar toilet gaat. Of de draadloze bediening met wel heel veel instel mogelijkheden? Ook handig is de anti-snurk knop of de ergonomische Zero-G stand. Hierbij is de belasting op de ruggenwervel minimaal. Wedden dat je helemaal fit ontwaakt? Met de Finesse heb je alle vrijheid om dat te kiezen wat je wil. De basis is een ultra dunne boxspring op een fraai design frame. Maak je bed compleet door te kiezen uit die matras die het beste bij jou past. Nu nog een hoofdbord en een trendy kleurtje.

"''De bedden van Velda in het kort: wereldse kwaliteit, Hollandse prijs, gemaakt in België en 5 jaar garantie.'' "
- Terence Schuurmans, slaapspecialist Lekker Opstaan

Larvik: scandinavisch slapen

Vernoemd naar de Noorse stad Larvik, is deze boxspring-set het toonbeeld van het typische scandinavische slapen. Een stoere degelijke set, zelf samen te stellen voor een hele nuchtere Hollandse prijs. Ondanks iets minder keuze mogelijkheden, doet de Larvik kwalitatief niet onder voor de Versus. Er is al een complete set met topper voor 1495 euro, mag je zelf de maat, kleur, hoofdbord en matrassen kiezen. Monteren we ook nog eens gratis bij je thuis!

Met de focus op....

....oog voor detail, eigentijds design en subliem ligcomfort. De Focus collectie is de nieuwste aanwinst in onze collectie Velda boxsprings. Het zit hem in de details wat deze boxspring zo bijzonder maakt. Wat dacht je van de deels zwevende nachtkastjes? Of de verlichting in je nachtkast die automatisch aan gaat als je hem opent? Of de voetbeugels die voor de verandering eens op in plaats van voor de boxspring zijn geplaatst. Natuurlijk gaat het ook om het ligcomfort. Je zegt het maar! Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak