Velda PoQQet, ultiem slaapcomfort.

De PoQQet boxspring van Velda staat garant voor een perfect slaapcomfort dankzij gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van slaapcomfort en ondersteuning. Ondanks de weelderige stoffen en fraaie hoofdborden lijkt de PoQQet boxspring in alle opzichten op een boxspring als alle anderen. De innovaties bevinden zich echter onderhuids zoals de side-to-side pocketveren en de lineaire motoren bij de elektrisch verstelbare versie.

Side-to-side pocketveer.

Vrijwel iedere pocketveren boxspring en matras zijn rondom voorzien van schuim. Dat wil zeggen dat bij een breedte van 90 cm, de veren eigenlijk maar 70 cm breed zijn, de zijkanten zijn van schuim. De PoQQet boxsprings en matrassen hebben een unieke "side-to-side" pocketveer, wat wil zeggen dat de volledige breedte voorzien is van veren. Zo benut je de volledige breedte van je bed en heb je overal hetzelfde ligcomfort, ook in het midden bij gebruik van een 2-persoons topper.

Uniek slaapcomfort.

Een PoQQet boxspring past zich perfect aan, aan elke lichaamsvorm, gewicht of lengte dankzij de unieke PoQQet veren technologie. Dankzij de lange draadlengte en het hoge aantal windingen is de PoQQet veer een "intelligente" veer. Dit biedt een uitstekende "progressieve" ondersteuning: een eerste "zachter" gevoel en steeds sterkere ondersteuning naarmate de drukbelasting toeneemt.

Persoonlijk.

Naast een heerlijk slaapcomfort wil het oog natuurlijk ook wat. Gelukkig is er genoeg te kiezen binnen de PoQQet collectie. Wat te denken van 11 modellen hoofdborden variërend van strak recht, tot weelderig gecapitonneerd, uiteraard gestoffeerd in een kleur naar keuze. Maak het plaatje compleet met een fraaie set pootjes en tover je slaapkamer om in een persoonlijke ruimte waar je heerlijk tot rust komt.

Elektrisch verstelbaar.

Upgrade je slaap met een elektrisch verstelbare boxspring, ontworpen voor stabiliteit, kracht & comfort. De unieke lineaire motoren dragen moeiteloos tot 200 kg per ligdeel. Geniet van een stabiele persoonlijke slaaphouding, steeds met het oog op het allerhoogste comfort.

Met of zonder topper.

Afhankelijk van het gewenste slaapcomfort zijn de PoQQet boxsprings leverbaar met een matras naar keuze (2C versie), of als set met topper (3C versie). Wanneer je kiest voor de combinatie met topper, dan zijn de "side-to-side" pocketveer matrassen meegestoffeerd in de kleur van de boxspring. De toppers zijn leverbaar van latex, traagschuim, feelfresh of koudschuim, eventueel met split bij het hoofdeinde.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier