Velda Fly boxspring.

De boxspring Fly van Velda is een stukje hedendaags design uit België. Dankzij de elegante lijnen en vele mogelijkheden tot personalisatie creëer je een ware eycatcher in je slaapkamer. Desondanks staat deze boxspring voor een technisch superieur comfort.

Fly Galvanitas

Ken je hem nog? De Galvanitas schoolstoel met de "passerpoot"? De Fly boxspring is optioneel leverbaar met deze legendarische Galvanitas design poot. Deze degelijke Galvanitas schoolstoel is in de late jaren ’50 en vroege jaren ’60 ontstaan en veelvuldig gebruikt. Geef je Fly boxspring een tikkeltje retro met deze legendarische design poot.

Ligcomfort

De Fly boxspring is ondanks zijn strakke voorkomen voorzien van 500 micro pocketveren per m2 en beschikt over 7 comfort zones; de ideale basis voor een perfecte ondersteuning. Doordat de Fly boxspring niet als complete set wordt uitgeleverd, kan je alle combinaties met matrassen en of toppers maken. Jij bepaalt de looks, wij adviseren je het beste ligcomfort.

Oversize

De Fly boxspring is leverbaar als "oversize" en "in-size" bed. Het verschil zit in de lengte en breedte van de boxspring. Bij de oversize variant is de boxspring rondom 10 cm groter dan de matrasmaat. De in-size variant heeft dezelfde afmeting als het matras. Wist je dat als gevolg van de ranke constructie en de hogere poten, het eenvoudig stofzuigen is onder het bed? Wel zo handig.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier