Larvik boxspring collectie.

De Larvik boxspring-sets van Velda passen in elke slaapkamer, dankzij een strak en tijdloos design en zijn volledig te personaliseren. Larvik staat voor hoogwaardige Europese kwaliteit voor een vriendelijk budget.

Slaapcomfort.

Dankzij de felxibele opbouw van de Larvik boxspring-set, kunnen we de ondersteuning afstemmen op de behoefte van jou lichaam. Of je nu kiest voor een elektrisch verstelbare of vlakke boxspring, in beide gevallen is deze voorzien van 5-comfortzones, voor extra ondersteuning van heup en schouder. Hierop komt een pocket matras met 5-comfortzones, naar keuze leverbaar in medium of stevige uitvoering.

Topper.

Net als bij andere Velda modellen kan je bij de Larvik kiezen tussen een 2c of 3 versie, oftewel met of zonder topper. De versie met topper geeft net even wat meer ondersteuning en zachtheid in onderrug en knieholte. De Larvik toppers zijn leverbaar met ondersteunende koudschuim, drukverlagende traagschuim of ademende natuur latex. De toppers zijn leverbaar als 1-persoons, 2-persoons of 2-persoons met splt.

Hoofdborden.

Naast de keuze uit eigentijdse bekledingsstoffen, is de Velda Larvik boxspring te combinerne met een 4-tal hoofdborden met elk hun eigen stijl. Edge: strak recht tijdloos model. Twist: strak schuin aflopend model. Capiton: recht model voorzien van capiton. Ultime: recht model met fluffy stiknaad rondom.

Welkom in de wereld van Velda.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier