Caresse 3850, eigentijds robuust.

Wat dat betreft is de Caresse 3850 boxspring een allemansvriend. De fraaie kapnaad rondom het hoofdbord in combinatie met de sledepoot in chroom of zwart maken het tot een robuust geheel. Kies voor een landelijke, klassieke uitstraling met de Orelans stoffering. Ga voor een stoere, industriële look met stoffering uit de Rough collectie.

Ventilatie & ondersteuning.

Door toepassing van zowel pocketveren in de boxspring als in de matras ontstaat een zeer veerkrachtige basis voor een goede ondersteuning. Bovendien zijn veren luchtig en open wat zorgt voor een zeer goede ventilatie. De hardheid van de matrassen stemmen we samen af op de ondersteuning die je lichaam nodig heeft, in combinatie met bijvoorbeeld een GEL-foam topper.

GEL-foam topper.

De 755 GEL-foam topper staat garant voor een goede drukverdeling en ondersteuning, dankzij de combinatie van luchtdoorlatende koudschuim en hoogelastische GEL. Verder draagt de innovatieve open celstructuur bij aan een aangenaam slaapklimaat, goede ventilatie en optimale warmteregulering.

Maak kennis met de boxsprings van Caresse.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier