Caresse 3850, eigentijds robuust.

Wat dat betreft is de Caresse 3850 boxspring een allemansvriend. De fraaie kapnaad rondom het hoofdbord in combinatie met de sledepoot in chroom of zwart maken het tot een robuust geheel. Kies voor een landelijke, klassieke uitstraling met de Orelans stoffering. Ga voor een stoere, industriële look met stoffering uit de Rough collectie.

Ventilatie & ondersteuning.

Door toepassing van zowel pocketveren in de boxspring als in de matras ontstaat een zeer veerkrachtige basis voor een goede ondersteuning. Bovendien zijn veren luchtig en open wat zorgt voor een zeer goede ventilatie. De hardheid van de matrassen stemmen we samen af op de ondersteuning die je lichaam nodig heeft, in combinatie met bijvoorbeeld een GEL-foam topper.

GEL-foam topper.

De 755 GEL-foam topper staat garant voor een goede drukverdeling en ondersteuning, dankzij de combinatie van luchtdoorlatende koudschuim en hoogelastische GEL. Verder draagt de innovatieve open celstructuur bij aan een aangenaam slaapklimaat, goede ventilatie en optimale warmteregulering.

Maak kennis met de boxsprings van Caresse.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak