Himolla Easyswing draaifauteuils.

De draaifauteuils uit de Easyswing collectie van Himolla zijn stuk voor stuk relaxfauteuils om heerlijk in weg te dromen na een dag hard werken of gewoon omdat het kan. Dankzij de keuze uit de pasvormen small, medium, large of extra large in combinatie met de oerdegelijk vormschuim, zit de Easyswing fauteuil als gegoten. Zet de fauteuil handmatig in de juiste relaxpositie met een gasdrukveer of kies voor een druk op de knop bij de elektrische versie. Easyswing draaifauteuils zijn verder te personaliseren met opties als massage, stoelverwarming, elektrisch verstelbare neksteun, sta-op-hulp en handig accu systeem.

Easyswing 7050.

De Easyswing 7050 heeft als een van de weinige fauteuils meebewegende armleuningen tijdens het verstellen van de rugleuning. Zo worden ellenboog en arm optimaal ondersteund. De 7050 draaifauteuil is enkel elektrisch verstelbaar, optioneel met sta-op-hulp.

Accu systeem.

Het lijkt wat vreemd, zo'n uitwendige accu , maar in de praktijk is het erg praktisch. Geen gedoe met snoeren om de accu op te laden, maar haal de accu van de stoel en laad deze op met bijgeleverd laadstation. Net als bij een schroefmachine. Een extra accu is mogelijk.

Easyswing 7927.

Kom heerlijk tot rust in de Himolla Easyswing 7927 dankzij de gescheiden verstelling van rugleuning en voetsteun, naar wens elektrisch of met gasdrukveer. De afstandsbediening is magnetisch en is te bevestigen aan de metalen zijkant van de draaifauteuil. Afhankelijk van de draaivoet kleurt het metaal zwart of rvs look.

Easyswing 7052.

Himolla Easyswing 7052 is het broertje van de 7050 draaifauteuil, maar dan voorzien van een gestoffeerde armleuning. Zelfde stoel, andere looks. Naast de Easyswing collectie heeft Lekker Opstaan nog meer collecties opgesteld staan van deze vooraanstaande Duitse fabrikant.

Easyswing 7356 & 7357

De nieuwste draaifauteuils in de Himolla collectie zijn de 7356 met gestoffeerde armleuningen en de 7357 met metalen armleuningen. Zitten, relaxen, opstaan, handmatig of elektrisch verstelbaar, stof of leder, creëer je ideale draaifauteuil samen met onze adviseurs.

Kom eens proefzitten.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier