Twice: relaxfauteuils van de Toekomst.

Meubelfabriek de Toekomst maakt reeds jaren vooruitstrevende fauteuils zoals de Twice. Deze elektrisch verstelbare draaifauteuil staat bekend om zijn sublieme zitcomfort, ongekende verstelmogelijkheden en pasvorm. Maatvoeringen van XS tot XXL en de mogelijkheid om individueel aanpassingen te doen, maken dat deze fauteuil 'zit als gegoten' voor ieder postuur.

Uitverkoop Twice

Wij verfrissen onze Twice collectie, dus verkopen we onze huidige modellen met extra korting uit!

Twice 082 & 092.

Een sieraad in je huiskamer is de moderne ranke draaifauteuil model 082 of 092. Beide fauteuils zijn identiek, echter is van model 082 de rugleuning wat hoger dan de 092. Verstelling gaat middels druktoetsen ingebouwd in de armleuning en het oplaadpunt van de accu zit in de rugleuning ingebouwd. Geen ontsierende stroomdraden over de vloer en toch de luxe van elektrisch verstelbaar.

Kantelen maar.

Twice relaxfauteuils zijn uitgerust met 3 motoren en dankzij het unieke kantelsysteem zit je heerlijk met de voeten omhoog zonder onderuit te zakken. Bij het verstellen van de voetsteun kantelt de gehele stoel als het ware iets naar achter, waardoor de voorkant van de zitting omhoog komt. Hierdoor schuif je niet onderuit en wordt de rug minimaal belast en maximaal ondersteund.

Draaibare sta op stoel.

Niet de uitstraling van een traditionele sta op stoel, maar juist de ranke vormen van een draaifauteuil. Met de fauteuil omlaag kan je heerlijk draaien en alles om je heen in de gaten houden. Met de stoel omhoog wordt de draaifunctie automatisch geblokkeerd en sta je zonder moeite op. Wel zo veilig. Dankzij de ingebouwde accu kan je de fauteuil midden in je huiskamer zetten.

Twice Plus.

Lange benen of is zelfs de XXL fauteuil met diepe zitting nog te klein? Kies dan voor de Twice Plus varianten. Afhankelijk van de gekozen maat is het mogelijk om de voetsteun met 6, 8 of 10 cm te verlengen. Ook de hoogte van de rugleuning is te verlengen met 6 cm. Kortom, met een Twice relaxfauteuil vindt je altijd de perfecte zithouding.

Ontdek de Twice modellen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier