Elektrisch verstelbare draaifauteuil.

De draaifauteuils uit de Casual collectie van meubelfabriek de Toekomst, blinken uit in eenvoud, zijn toch heel compleet, hebben een heel Hollandse prijs, maar zijn alles behalve gewoon. Laat je verrassen....

Welke maat?

Om het juiste zitcomfort te verkrijgen zijn de Casual relaxfauteuils leverbaar in een 3-tal maten, namelijk Small, Medium en Large. Zo is het mogelijk om voor ieder postuur de juiste pasvorm te verkrijgen. Indien de stoel toch nog wat te laag is, dan is het tegen geringe meerprijs mogelijk om de hoogte aan te passen.

Cupido, Hercules of Fortuna?

De Casual draaifauteuils zijn leverbaar met een aantal verschillende modellen rug- en armleuning, met ieder zijn eigen unieke uitstraling. Daarnaast bepaal je natuurlijk zelf de soort en kleur bekleding. Ga je voor stoer, industrieel, landelijk of zelfs klassiek? Wat dat betreft is de Casual relaxfauteuil een weerspiegeling van jezelf.

Elektrisch verstelbaar.

Met de ingebouwde tiptoetsen zijn de voetsteun en rugleuning traploos elektrisch te verstellen dankzij de 2 krachtige motoren. Overigens geen gedoe met snoeren over de vloer, dankzij de ingebouwde accu kan de draaifauteuil midden in je huiskamer staan. Verder is de rugleuning voorzien van een verstelbare neksteun, voor net dat stukje extra comfort en ondersteuning.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier