Releazz EA draai- en relaxfauteuils.

De Releazz collectie staat voor frisse, eigentijdse ontwerpen en dat alles voor een toegankelijke prijs. In de collectie vindt je relaxfauteuils, draaifauteuils en sta-op-hulp fauteuils uit te breiden met talloze opties en extra's. Zo creëer je zelf de ideale stoel, eentje die perfect aansluit op jouw comfort en behoefte.

EA Fauteuils.

De EA-collectie relaxfauteuils zijn volledig naar wens te personaliseren, niet alleen qua kleur of bekleding, maar ook relaxfunctie, maatvoering en accessoires. De basis is een relaxfauteuil met verstelling middels gasdrukveer, maar elektrisch verstelbaar of elektrisch verstelbaar met sta-op-hulp behoort ook tot de mogelijkheden. Maak het helemaal comfortabel met opties als massage, stoelverwarming of elektrisch verstelbare neksteun.

Op maat.

Naast de standaard maatvoeringen van XS tot XL behoren aanpassingen tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een extra hoge rugleuning, verlengde voetsteun of een extra brede zitting. Mocht u wat kleiner van stuk zijn, dan kunnen we zelfs de XS voorzien van een minder diepe zitting. Ervaart u toch wat minder steun van de elleboog en onderarm? Dan verlagen of verhogen we toch gewoon de armleuning. Ook een versie geschikt voor een gewicht van 140 kg behoort tot de mogelijkheden. Releazz maakt alle stoelen op maat in eigen beheer.

Draaifauteuil?

De EA relaxfauteuils zijn leverbaar als draaifauteuil op een draaivoet of relaxfauteuil met doorlopende armleuningen tot op de grond. Natuurlijk hebben de draaifauteuils een luchtigere uitstraling en kan je eenvoudig alles om je heen in de gaten houden. Maar wat als je wat minder mobiel bent? Dan heeft een relaxfauteuil met vaste armleuningen tot op de grond de voorkeur. Zo voorkom je dat de stoel van je weg draait mocht je plots je evenwicht verliezen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier