Slaapkamerkasten om te personaliseren.

Een kast die perfect in de ruimte past zorgt ervoor dat jouw slaapkamer een baken van rust blijft. Door de juiste setting te kiezen, is er voldoende plek voor al jouw spullen. Voorkom bovendien dat de kastdeur telkens tegen de muur stoot. Met een schuif-, draai- of vouwdeur bijvoorbeeld. Dit biedt ook meer mogelijkheden voor de doorgang. Ontdek samen met onze adviseur hoe jouw slaapkamer praktischer ingedeeld kan worden.

Het oog wil ook wat.

Een slaapkamerkast kan de perfecte aanvulling zijn voor jouw styling. Op maat gemaakt zorgt hij voor een origineel effect. Klassiek, trendy of avontuurlijk: het is allemaal mogelijk. Laat bijvoorbeeld een accent van je nachtkastjes op dezelfde manier terugkomen op je slaapkamerkast. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Topmerken met mogelijkheden.

Laat onze adviseurs helpen. Kies een kastdesign dat bij je bed past en wij kijken naar de mogelijkheden in maatvoering. De duurzame kwaliteitskasten in ons assortiment zijn van topmerken Nolte, Vroomshoop een Meubelfabriek van den Broek. Neem de maten van je slaapkamer mee, zodat wij meteen goed advies kunnen geven.

"Ook bij een volledige renovatie van je slaapkamer geven wij advies. Keuze gemaakt, dan kunnen wij helpen met het afvoeren van de oude kasten, bedden en andere materialen.”"
- Terence Schuurmans, slaapspecialist Lekker Opstaan

Elke ruimte verdient een mooie kast.

Bespreek met onze kastspecialisten de mogelijkheden voor een slaapkamerkast op maat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak