EC: Ergonomic Comfort by Hukla.

De Ergonomic Comfort releaxfauteuils van Hukla, kortweg EC-collectie, staan voor een hoge mate van zitcomfort gecombineerd met een ergonomisch verantwoorde zithouding. Dankzij de enorme keuze modellen, maatvoeringen, verstelmogelijkheden en comfort opties stel je de fauteuil samen naar eigen behoefte. Iets zwaarlijviger? Bekijk ook eens de XL versies welke geschikt zijn tot 200 kg.

Juiste maat.

Of je nu klein of groot bent, dankzij de beschikbare maten van XSmall tot XLarge is er altijd de juiste pasvorm beschikbaar voor een optimale ergonomische ondersteuning. Naast deze standaard maatvoeringen zijn is de EC20099 fauteuil optioneel leverbaar met een maxi-rugleuning en maxi-voetsteun. Hierbij wordt de rugleuning en voetsteun verlengd met 7 cm.

Mix & match.

De EC20099 is naar wens leverbaar als relaxfauteuil op een draaivoet of met vaste arm tot de grond. Bij de draaifauteuil is er keuze uit 3 modellen armleuningen en 7 modellen draaivoeten. Zo is er de mogelijkheid om de fauteuil helemaal af te stemmen op je interieur en behoeften. Met een ingebouwde accu kan je de fauteuil zelfs midden in je kamer plaatsen.

XL-versie.

Er is ook een XL versie leverbaar als relax-, draai- en sta-op-hulp fauteuil. Deze XL versie is geschikt tot een lichaamsgewicht van 200 kg en leverbaar in de maten Small, Medium en Large.

10 jaar garantie.

Hukla geeft maar liefst 10 jaar garantie op de zitting, welke leverbaar is in de hardheden zacht (F1), medium (F2) en stevig (F3). De gebruikte HsL koudschuim in zowel rugleuning als zitting is een vormschuim, wat betekent dat de schuim in een mal is gegoten en is voorgevormd aan rug en zitvlak. Zo krijg je een vormvaste schuim, die ook nog eens perfect ondersteunt.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier