Ergonomic Relaxation by Hukla.

De Ergonomic Relaxation collectie, kortweg ER, van Hukla staat voor heerlijk relaxen in een ergonomisch verantwoorde draaifauteuil. Deze veelzijdige draaifauteuil is volledige verstelbaar en zelfs leverbaar met handige sta-op-hulp. Lekker Opstaan heeft o.a. de modellen ER18003, ER18130 en ER19145 in de showroom opgesteld staan.

Zitcomfort.

Hukla relaxfauteuils staan bekend om hun ongekende zitcomfort en lange levensduur van de gebruikte schuim. De HSL schuim die zowel in de zitting als rugleuning wordt gebruik heeft maar liefst 10 jaar garantie op kuilvorming. De gebruikte schuim wordt als het ware in een mal gegoten, waardoor deze is voorgevormd voor perfecte ondersteuning van zowel ruggenwervel als zitvlak. Zo ontstaat optimale drukverdeling en maximale ontspanning voor het lichaam. Naar wens leverbaar in 3 hardheden.

Verstelbaar.

Voor een optimale zitpositie zijn de ER-relaxfauteuils allemaal voorzien van een verstelbare rug-, voet- en neksteun. De basis versie is verstelbaar met een gasdrukveer welke met een hendel te bedienen is. Daarnaast is er keuze uit een elektrisch verstelbare versie met 2 motoren. Moeite met opstaan? Kies dan voor de versie met 3 motoren en sta-op-hulp.

Maatvoering.

De meeste relaxfauteuils worden te groot aangeschaft, waardoor je als het ware onderuitgezakt in een fauteuil hangt. De ER-collectie is leverbaar in de maten small, medium en large, zodat ieder postuur zijn draai kan vinden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om voor een extra hoge rugleuning te kiezen. Kom proefzitten en laat je adviseren door onze experts.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier