Hukla sta-op-hulp fauteuil.

Als opstaan uit een stoel niet meer zo eenvoudig gaat, dan geeft de Hukla VP16048 uit de Vitaplus collectie je net dat extra zetje. Naast hulp bij het opstaan is het heerlijk relaxen dankzij de traploos elektrisch verstelbare rugleuning en voetsteun.

Eenvoudig opstaan.

Wanneer je lichaam je in de steek laat en opstaan uit een stoel moeilijk gaat, dan is een sta-op-hulp stoel de ideale oplossing. Met een druk op de knop beweegt de stoel omhoog en kantelt iets naar voren, waardoor opstaan eenvoudig gaat. De Hukla VP16048 sta-op-hulp fauteuil is leverbaar met 1 of 2 krachtige motoren.

Heerlijk relaxen.

Last van dikke voeten of gewoon even heerlijk met de voeten omhoog? Lekker even een dutje doen en de rugleuning iets naar achteren? Maak het je heerlijk comfortabel dankzij de verstelbare rugleuning en voetsteun.

Zitcomfort.

Handig natuurlijk al die verstel mogelijkheden, maar gewoon even rechtop zitten is wel zo fijn. Ontvang visite, drink een kop koffie, lees een boek, doe wat handwerk of geniet gewoon van heerlijk zitcomfort. De VP16048 is leverbaar in de maten Small, Medium en Large, zodat je "als gegoten zit".

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier