De Magic 4 relaxfauteuil.

Bij de Magic 4 collectie relaxfauteuils van de Toekomst stel jij je ideale fauteuil samen. Maak een keuze uit 4 armleuningen, 4 rugleuningen, kleuren bekleding, 4 maten en diverse verstelmogelijkheden. Mix, match en combineer zoveel je wil en laat de zitspecialisten van Lekker Opstaan je een handje helpen.

Met of zonder draaivoet.

Kan je niet stilzitten in een draaifauteuil? Kies dan voor de variant met een 'vaste arm'. Bij deze uitvoering lopen de armleuning door tot aan de grond en staat de stoel lekker stil. Ook kan je een combinatie maken van een draaifauteuil voor je partner en een relaxfauteuil met vaste arm voor jezelf. De armleuningen zijn hetzelfde van vorm zodat de stoelen toch bij elkaar passen en je huiskamer geen allegaartje wordt.

Handmatig of elektrisch.

Bij de handmatige variant gaat de voetsteun met een lichte duwbeweging omhoog en is de rugleuning traploos verstelbaar middels een gasdrukveer. Liever met een druk op de knop? Ook dat is mogelijk bij de elektrische versie met twee krachtige motoren en accu, waarbij de druktoetsen in de armleuning zijn ingebouwd. Mocht je moeite hebben met opstaan, dan behoort ook een elektrische sta-op-hulp tot de mogelijkheden.

Magic 4 modellen.

Bij de Magic 4 is het mogelijk om diverse combinaties te maken van draaivoeten, rug- en armleuningen, met ieder zijn eigen uitstraling. Nemen we de zwarte ster voet of toch liever de ronde in het rvs? Maak het helemaal persoonlijk met de enorme keuze kleuren bekleding in stof of leer. Neem een foto mee van je huiskamer en onze specialisten geven je een kleuradvies.

De fauteuil die je zelf samen stelt.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak