Himolla S-Lounger 7162.

S-Lounger draai-, relax- en sta-op-hulp fauteuils van Himolla tillen zitcomfort naar een hoger plan. Dankzij gebruik van hoogwaardige schuimen en geavanceerde technieken geeft de S-Lounger fauteuil je de best mogelijke ondersteuning. Stel je ideale draaifauteuil samen en voeg relaxfuncties toe voor een heerlijk avondje ontspannen. Ontdek de mogelijkheden.

Zitcomfort.

De Himolla 7162 staat garant voor een heerlijk zitcomfort dankzij gebruik van het hoogwaardige Superlastic schuim. Dit zogenaamde vormschuim is voorgevormd aan de contouren van het lichaam en draagt bij aan een verantwoorde zithouding. Superlastic zittingen zijn blijvend elastisch en garanderen een lange levensduur. Naar wens is de hardheid van de zitting leverbaar in soft, medium of stevig comfort.

Relaxfuncties.

Naast heerlijk zitten is het ook prima relaxen in de 7162 draaifauteuil. Welke variant je ook kiest, de rug- en voetsteun zijn elektrisch verstelbaar. Daarnaast is het mogelijk om het comfort te upgraden met een elektrisch verstelbare neksteun of hartbalanspositie. In de hartbalanspositie liggen de voeten en het hart in een dusdanige positie dat de bloedsomloop in balans is en het hart minimaal wordt belast.

Draadloos.

Bij Himolla nemen ze draadloos wel heel letterlijk. Naast een ingebouwde accu voor draadloos gebruik, is naar wens ook de handbediening draadloos verkrijgbaar. Zo is de bediening altijd binnen handbereik en heb je geen weerstand van de spiraalsnoer die aan de standaard bediening zit. Bijkomend voordeel is dat middels BlueTooth en een app de relaxfauteuil ook te bedienen is middels tablet of smartphone.

Juiste maat.

Echt lekker zitten en relaxen begint met de keuze voor de juiste pasvorm. Bij een te grote stoel ga je immers onderuitgezakt hangen, bij een te kleine stoel zit je op het puntje van je billen. De Himolla 7162 S-Lounger draaifauteuil is leverbaar in de maten Small, Medium en Large, zodat ongeacht je lengte je altijd de juiste pasvorm hebt. Uiteraard hebben we alle 3 de maten staan en helpen we je graag.

Kom proef zitten bij dé Himolla dealer.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier