Thuis in de relaxfauteuil.

We zitten de hele dag door. Op een keukenstoel, aan ons bureau, wachtend op de bus en bij mooi weer in de tuin. Echt tot rust komen doe je pas in een fauteuil. Stel hem compleet af op jouw wensen voor optimaal gemak. Zeker als je minder mobiel bent, is de fauteuil een fijne thuishaven.

Enorm assortiment.

De beste handmatig en elektrisch verstelbare fauteuils vind je in onze enorme showroom. Ga eens zitten op onze proefmodellen en ervaar zelf hoe lekker je erin wegzakt. Bij Lekker Opstaan vind je onder andere de merken Chill Line, DS Meubel, de Toekomst, Himolla, Hjort Knudsen & Hukla.

"Mijn spierkracht is afgenomen, maar in de relaxfauteuil van Lekker Opstaan kan ik zelf vanuit mijn stoel zorgen dat ik altijd lekker zit."
- Dhr. Franssen, Loosbroek

Industriële fauteuils.

Helemaal volgens de laatste interieurtrend heeft Lekker Opstaan een groot aanbod industriële fauteuils opgesteld staan. Fraai Kenia of Vintage leder gecombineerd met zwart metalen accenten. Naar wens verstelbaar met de hand of zelfs elektrisch met ingebouwde accu. Of wat dacht je van de Chill Line collectie?

"We hebben zo veel verschillende modellen relaxfauteuils dat ze altijd in je interieur passen. Ga voor een strak, modern model of kies een landelijke stoel met natuurlijke bekleding. Altijd in de stijl die bij jou past."
- Wilma Schuurmans, zitspecialiste Lekker Opstaan

Onze zitspecialisten helpen je bij de zoektocht naar de perfecte relaxfauteuil.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier