Meubelfabriek Henk van den Broek.

Op een ambachtelijke manier maakt Meubelfabriek Henk van den Broek eiken ledikanten, deelbare ledikanten, seniorenbedden, linnenkasten en commodes. Moet het hoofdbord wat lager zijn vanwege een schuin dak? Liever een extra lade in de commode? Geen punt, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Maine deelbaar.

Het nieuwste deelbare en uitrijdbare ledikant in de collectie is het model Maine. Dankzij soepele wielen is dit ledikant uitdraaibaar, zodat opmaken en stofzuigen eenvoudig gaat. Bovendien is dit ledikant deelbaar zodat er later twee éénpersoons seniorenbedden van te maken zijn. Kies je favoriete kleur, bijpassende nachtkasten en linnenkast en je slaapkamer is levensloopbestendig. Lekker Opstaan heeft diverse deelbare ledikanten opgesteld staan.

Seniorenbed 100x200.

Naast de standaard maat 90x200 kunnen wij ook seniorenbedden leveren in de maten 100x200 of als 'twijfelaar' 120x200. Ook extra lang behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de gekozen matras en bodem in combinatie met je lichaamslengte stellen we de ideale instaphoogte in. Niet te laag, niet te hoog, maar precies goed, zodat je veilig in en uit kan stappen.

Linnenkast.

Helemaal in stijl van het gekozen ledikant zijn er bijpassende linnenkasten met schuifdeur of draaideur leverbaar. Naast de standaard varianten met 2, 3 of 4 deuren bestaat er de mogelijkheid om kasten op maat te maken. Ook de indeling is naar wens aan te passen. Verder bestaat het assortiment uit bijpassende commodes met deuren, laden of een combinatie ervan.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk met onze specialisten de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak