Meubelfabriek Henk van den Broek.

Op een ambachtelijke manier maakt Meubelfabriek Henk van den Broek eiken ledikanten, deelbare ledikanten, seniorenbedden, linnenkasten en commodes. Moet het hoofdbord wat lager zijn vanwege een schuin dak? Liever een extra lade in de commode? Geen punt, ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Maine deelbaar.

Het nieuwste deelbare en uitrijdbare ledikant in de collectie is het model Maine. Dankzij soepele wielen is dit ledikant uitdraaibaar, zodat opmaken en stofzuigen eenvoudig gaat. Bovendien is dit ledikant deelbaar zodat er later twee éénpersoons seniorenbedden van te maken zijn. Kies je favoriete kleur, bijpassende nachtkasten en linnenkast en je slaapkamer is levensloopbestendig. Lekker Opstaan heeft diverse deelbare ledikanten opgesteld staan.

Seniorenbed 100x200.

Naast de standaard maat 90x200 kunnen wij ook seniorenbedden leveren in de maten 100x200 of als 'twijfelaar' 120x200. Ook extra lang behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de gekozen matras en bodem in combinatie met je lichaamslengte stellen we de ideale instaphoogte in. Niet te laag, niet te hoog, maar precies goed, zodat je veilig in en uit kan stappen.

Linnenkast.

Helemaal in stijl van het gekozen ledikant zijn er bijpassende linnenkasten met schuifdeur of draaideur leverbaar. Naast de standaard varianten met 2, 3 of 4 deuren bestaat er de mogelijkheid om kasten op maat te maken. Ook de indeling is naar wens aan te passen. Verder bestaat het assortiment uit bijpassende commodes met deuren, laden of een combinatie ervan.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk met onze specialisten de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier