Deelbaar & uitijdbaar ledikant.

Dankzij de slimme constructie van een uitrijdbaar en deelbaar bed gaat stofzuigen en opmaken eenvoudig. Bovendien kan je je bed later ombouwen tot 2 losse seniorenbedden. Zie je op tegen al die rompslomp om je slaapkamer te vernieuwen? Laat ons het werk doen en kom 'in een gespreid bed terecht', dan wordt alles voor je geregeld.

Samen slapen.

Comfortabel slapen was nog nooit zo makkelijk. Dankzij de slimme constructie van een deelbaar ledikant, liggen de matrassen strak tegen elkaar, net als in een 'gewoon' tweepersoonsbed. Dat is niet het geval wanneer we twee éénpersoonsbedden naast elkaar plaatsen. Dan ontstaat er in het midden een opening van zo'n 10 cm. Dit zorgt voor tocht en koude onder het dekbed, het ligt erg hard en is hinderlijk bij de nachtzoen.

Stofzuigen en opmaken.

Dat het lastig is om onder bed te stofzuigen, hoeven we niet uit te leggen. Hoe goed je het ook probeert, er ligt meer stof dan je denkt. Door simpelweg de sluiting van het voetbord te ontgrendelen, draai je met het grootste gemak de twee bedden uit elkaar. Zo kan je ook midden onder je bed stofzuigen en hoeft je niet meer voorover gebogen je molton en hoeslaken om je matras doen.

Apart slapen.

Je kan in een situatie terecht komen dat zorg aan huis nodig is, je er alleen voor komt te staan of de trap niet meer op kan. Verdubbel dan de mogelijkheden van je bed door deze om te bouwen tot twee volwaardige eenpersoonsbedden. Zet beide bedden uit elkaar, zodat er bewegingsruimte rondom beide bedden ontstaat voor thuiszorg. Een andere mogelijkheid is om beide bedden op een andere kamer te plaatsen. Wel zo handig wanneer iemand de trap niet op kan, snurkt of last heeft van slaapapneu.

Ontworpen voor uw gemak.

Nooit eerder was een ledikant zo gebruiksvriendelijk en flexibel. Deelbare en uitrijdbare bedden zijn ontworpen met een vooruitziende blik en naar wens zelf samen te stellen. Gerenommeerde merken als Nolte, Vroomshoop en Meubelfabriek van den Broek zijn specialist in dit soort bedden.

Gespreid bed.

Je nieuwe aankoop brengen en monteren wij uiteraard thuis. Maar waar laat je het oude bed? Lekker makkelijk, die breken wij voor u af en nemen we mee. Open de deur op het afgesproken tijdstip en wij doen de rest. Zet wel de stofzuiger klaar nu de hele kamer leeg is. Met respect voor het milieu laten wij matrassen recyclen, brengen we goede spullen naar de kringloop en scheiden wij alle overige afvalstoffen. Kijk, dat is wat wij noemen een gespreid-bed. Vraag naar de mogelijkheden.

Uitrijdbaar of deelbaar?

Niet ieder uitrijdbaar bed is deelbaar! Een uitrijdbaar ledikant kan je alleen maar uit elkaar draaien. Je kan ze herkennen aan één groot hoofdbord. Deze bedden zijn super makkelijk, maar niet levensloopbestendig. Een deelbaar ledikant is dankzij twee losse scharnierende hoofdborden uit elkaar te draaien en om te bouwen naar twee losse ledikanten. Zo ontstaan twee volwaardige senioren bedden met een hogere instap. Klaar voor de toekomst, wat er ook gebeurt.

"Wij kochten een ledikant dat we later kunnen omvormen tot twee losse bedden. Mocht een van ons in de toekomst hulpbehoevend worden, dan hoeven we niet meteen nieuwe bedden aan te schaffen."
Fam. Peters, Bergen op Zoom

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier