Slapen in de warmte.

Slapen in de warmte is niet echt bevorderlijk voor de nachtrust. Zweten, klamme dekens en woelen zorgen ervoor dat je de slaap niet kunt vatten. Bovendien zorgt een te warm bed ervoor dat je stram je bed uit komt. Wat dacht je van verkoelend beddengoed of een koel zomerdekbed?

Verkoelend beddengoed.

Velfont bedtextiel bestaat uit ademende en vocht absorberende katoen, welke is gecombineerd met Outlast technologie. Hierdoor ontstaat verkoelend bedtextiel welke de overtollige lichaamswarmte opneemt en zorgt voor een koeler bed met een constanter slaapklimaat. Wanneer gedurende de nacht de lichaamstemperatuur daalt, wordt de opgeslagen warmte weer terug gegeven. De Velfont thermo-regulator is leverbaar als beschermer voor matras, topper of split-topper en als kussensloop.

"''Ook in de zomer is het raadzaam om onder een dekbed te slapen in plaats van alleen een laken.''"
- Terence Schuurmans, slaapspecialist Lekker Opstaan

Zomerdekbed.

Vaak onderschat, maar mede bepalend voor een goede nachtrust, is het dekbed. Een zomerdekbed is juist in staat om overtollig transpiratievocht op te nemen en zorgt voor een minder klam bed. Een laken daarentegen is eerder verzadigd en voelt klam aan. Lekker Opstaan heeft diverse zomerdekbedden van katoen, bamboe of dons in haar collectie, uiteraard direct uit voorraad leverbaar.

Katoen zomerekbed.

Ken je iemand die allergisch is voor katoen? Juist daarom is katoen bij uitstek geschikt voor gebruik als beddengoed. Lekker Opstaan heeft diverse kussenslopen, onderdekens en zomerdekbedden in de collectie van 100% katoen. Hierbij is zowel de vulling als de tijk gemaakt van 100% zuivere katoen. Katoen is sterk vocht absorberend, ademend en goed wasbaar. Wel zo fris na een aantal hete zomernachten.

Bamboe zomerdekbed.

Nieuw in onze asortiment zijn van Dyck zomerdekbedden gevuld met 50% bamboe en 50% Tencel. Juist deze combinatie neemt meer vocht op dan katoen en zorgt voor een optimale ventilatie. Dankzij de klimaatregulerende eigenschappen en uitstekende vochtregulering is dit het zomerdekbed bij uitstek.

Dons zomerdekbed.

Donzen zomerdekbedden voelen heerlijk luxe, zijn super licht en voelen uitermate comfortabel. Daarnaast zijn donzen dekbedden warmte regulerend en hebben een ventilerende werking. Mocht tijdens de zomer de temperatuur toch wat schommelen, dan heeft het dekbed een uitstekende isolerende werking. Lekker Opstaan heeft naast een standaard vulgewicht ook een extra licht gevuld donzen dekbed.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier