Slapen in de warmte.

Slapen in de warmte is niet echt bevorderlijk voor de nachtrust. Zweten, klamme dekens en woelen zorgen ervoor dat je de slaap niet kunt vatten. Bovendien zorgt een te warm bed ervoor dat je stram je bed uit komt.

Verkoelend.

Verlangen naar een gekoelde matras of kussen? Is min of meer mogelijk met de thermo-regulator van Velfont. Door ademende en vocht absorberende katoen te combineren met Outlast technologie ontstaat een laken welke overtollige lichaamswarmte opneemt. Wanneer gedurende de nacht de lichaamstemperatuur daalt, wordt de opgeslagen warmte weer terug gegeven. Zo ontstaat er een koeler bed, met een constanter slaapklimaat. De Velfont thermo-regulator is leverbaar als beschermer voor matras, topper of split-topper en als kussensloop. Er is al een thermo-regulator vanaf € 29,95.

"''Ook in de zomer is het raadzaam om onder een dekbed te slapen in plaats van alleen een laken.''"
- Terence Schuurmans, slaapspecialist Lekker Opstaan

Zomerdekbed.

Vaak onderschat, maar mede bepalend voor een goede nachtrust, is het dekbed. Nog steeds slapen velen onder een eenvoudig synthetisch dekbed, soms vanwege allergieën. Echter kan je ook met een allergie prima slapen onder een dekbed van bijvoorbeeld dons of katoen. Het meest behaaglijke dekbed zowel in de zomer als winter is immers een dekbed met een natuurlijke vulling. Naast de keuze voor een verkeerde vulling van het dekbed, wordt het dekbed ook vaak te dik gekozen. Huizen zijn steeds beter geïsoleerd en bedden bieden een betere ondersteuning. Immers hoe beter de ondersteuning, hoe beter de doorbloeding, des te warmer ons lichaam. Een zomerdekbed is juist in staat om overtollig transpiratievocht op te nemen en zorgt voor een minder klam bed. Een laken daarentegen is eerder verzadigd en voelt klam aan.

Zomerkatoen.

Ken je iemand die allergisch is voor katoen? Juist daarom is katoen bij uitstek geschikt voor gebruik als beddengoed. Lekker Opstaan heeft diverse kussenslopen, onderdekens en zomerdekbedden in de collectie van 100% katoen. Hierbij is zowel de vulling als de tijk gemaakt van 100% zuivere katoen. Katoen is sterk vocht absorberend, ademend en goed wasbaar. Wel zo fris na een aantal hete zomernachten.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak