Slapen in de warmte.

Slapen in de warmte is niet echt bevorderlijk voor de nachtrust. Zweten, klamme dekens en woelen zorgen ervoor dat je de slaap niet kunt vatten. Bovendien zorgt een te warm bed ervoor dat je stram je bed uit komt.

Verkoelend.

Verlangen naar een gekoelde matras of kussen? Is min of meer mogelijk met de thermo-regulator van Velfont. Door ademende en vocht absorberende katoen te combineren met Outlast technologie ontstaat een laken welke overtollige lichaamswarmte opneemt. Wanneer gedurende de nacht de lichaamstemperatuur daalt, wordt de opgeslagen warmte weer terug gegeven. Zo ontstaat er een koeler bed, met een constanter slaapklimaat. De Velfont thermo-regulator is leverbaar als beschermer voor matras, topper of split-topper en als kussensloop. Er is al een thermo-regulator vanaf € 29,95.

"''Ook in de zomer is het raadzaam om onder een dekbed te slapen in plaats van alleen een laken.''"
- Terence Schuurmans, slaapspecialist Lekker Opstaan

Zomerdekbed.

Vaak onderschat, maar mede bepalend voor een goede nachtrust, is het dekbed. Nog steeds slapen velen onder een eenvoudig synthetisch dekbed, soms vanwege allergieën. Echter kan je ook met een allergie prima slapen onder een dekbed van bijvoorbeeld dons of katoen. Het meest behaaglijke dekbed zowel in de zomer als winter is immers een dekbed met een natuurlijke vulling. Naast de keuze voor een verkeerde vulling van het dekbed, wordt het dekbed ook vaak te dik gekozen. Huizen zijn steeds beter geïsoleerd en bedden bieden een betere ondersteuning. Immers hoe beter de ondersteuning, hoe beter de doorbloeding, des te warmer ons lichaam. Een zomerdekbed is juist in staat om overtollig transpiratievocht op te nemen en zorgt voor een minder klam bed. Een laken daarentegen is eerder verzadigd en voelt klam aan.

Zomerkatoen.

Ken je iemand die allergisch is voor katoen? Juist daarom is katoen bij uitstek geschikt voor gebruik als beddengoed. Lekker Opstaan heeft diverse kussenslopen, onderdekens en zomerdekbedden in de collectie van 100% katoen. Hierbij is zowel de vulling als de tijk gemaakt van 100% zuivere katoen. Katoen is sterk vocht absorberend, ademend en goed wasbaar. Wel zo fris na een aantal hete zomernachten.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier