Boxspring Caresse 7060.

Geef je slaapkamer stijl met de nieuwste boxspring-set van Caresse met fraai gecapitonneerd hoofdbord in de trendy kleur Bully Moss, Brown, Anthracite of Cement. Geniet bovendien van een heerlijk comfort dankzij de pocketveer matrassen en luxe HR 730/735 koudschuim comfort-topper. Lees snel verder.....

Slaapcomfort.

Mix en match net zo lang totdat jij je ideale boxspring hebt samengesteld. Daarmee bedoelen we niet alleen de kleur of maat, maar zeker ook het slaapcomfort. De basis is een goede boxspring, waarop een 7-zone pocketvering matras in medium, stevig of extra stevige hardheid wordt geplaatst. De fijnafstemming komt voor rekening van de 735 HR koudschuim topper welke garant staat voor een goede gewichtsverdeling en ondersteuning.

Pocket topper 815.

Snel warm? Overweeg dan eens de 815 Pocket + Active Air Hybrid topper van 11 cm dikte. De unieke combinatie van 450 pocketveren/m2 met veerkrachtige Hybride schuim zorgt voor een zeer goed ventilerend en vochtregulerend vermogen. Een hygiënisch en aangenaam slaapcomfort is hierdoor gegarandeerd.

Laat je verleiden......

door een van de Caresse boxspring.

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier