Caresse 3360, elegante luxe.

Heerlijk slaapcomfort en ultieme ondersteuning, gecombineerd met een elegante uitstraling, dat is de Caresse 3360 boxsping-set. Creeër je eigen sfeer door te kiezen uit maar liefst 10 kleuren "Vienna" bekledingsstof en laat je adviseren voor een persoonlijk afgestemd slaapcomfort.

Hoofd- & voetbord.

De Caresse 3360 is voorzien voor hoofd- en voetbord met horizontale inkeping, gestoffeerd in de luxueuze velours bekledingsstof "Vienna". De boxspring staat op een zwart metalen frame met geïntegreerde poot, waardoor het geheel een luchtige uitstraling heeft. Desondanks heeft de set een instaphoogte 65 cm inclusief Gel Foam topper.

Topper Gel Foam.

Op de pocketveren boxsprings, komen 7-zone pocketveren matrassen, naar keuze leverbaar in de hardheden medium, firm of extra firm. Voor de fijnere ondersteuning is deze set standaard voorzien van een Gel Foam topper voor optimale drukverdeling. Bovendien zorgt de innovatieve open celstructuur voor optimale ventilatie en warmteregulering.

Zonder voetbord.

Liever geen voetbord? Ook dat is mogelijk in zowel de vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering. Daarnaast zijn er varianten zonder de inkeping in zowel hoofd- als voetbord.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier