Hoofdkussens voorkomen nekklachten.

Wellicht heb je thuis een goed hoofdkussen, maar nog steeds last van nekklachten of schouderklachten. Met een goed hoofdkussen van Talalay latex of Tempur traagschuim alleen ben je er niet. Je hoofdkussen dient afgestemd te worden op je postuur en slaaphouding, maar nog veel belangrijker op je bed. Juist deze factoren bepalen of jij straks lekker slaapt en ontwaakt zonder hoofdpijn. Raadpleeg de kussenspecialist en probeer een kussen thuis.

Vormvaste kussens.

Voor een echt goede ondersteuning ontkom je niet aan een vormvaste kussen. Waar losse vullingen heen en weer schuiven, zorgt een vormvaste kussen juist voor blijvende steun aan hoofd en nek. Nee, geen harde afstandelijke blokken schuim. Een goed hoofdkussen moet niet alleen ondersteuning bieden, maar moet ook een bepaalde mate van comfort hebben. Zeg maar 'knuffelig' of 'kneedbaar' zijn.

Talalay latex.

Eigenlijk gaat er niets boven een natuurlatex hoofdkussen. Natuurlatex hoofdkussens bieden naast een goede ondersteuning van hoofd en nek een optimale vochtregulatie, uitstekende veerkracht en zijn koel. Bovendien voelen natuurlatex kussens niet aan als een blok, maar zijn een beetje naar je hand te zetten. Lekker Opstaan werkt met latex kussens van o.a. Jonk en Mahoton.

Geen punthoofd.

Probeer een nieuw kussen bij ons 3 nachten op proef. Zo weet je je zeker dat je er lekker op ligt. Als het niet bevalt, mag je hem ruilen.

Tempur traagschuim.

Dankzij het unieke drukverlagende traagschuim, zet een Tempur kussen zich naar de vorm van hoofd en nek om zo de best mogelijke ondersteuning te bieden. Speciaal voor de zijslaper, rugslaper of buikslaper heeft Tempur een collectie hoofdkussens ontwikkeld.

Vervang je hoofdkussen regelmatig.

Werp eens een blik op je bed en ga even na hoe lang jouw hoofdkussen daar al ligt. Een hoofdkussen gaat maar drie tot vijf jaar mee, dus vervang hem op tijd. Heb je hem nog niet zo lang, check dan even de vulling. Als die te los zit, dan schuift jouw hoofd ‘s nachts alle kanten op. In onze showroom vragen onze specialisten naar jouw slaaphouding. Daar adviseren ze een passend en goed hoofdkussen bij.

"Omdat je steun zoekt in je nek en gewone kussenvullingen verschuiven, ga je gek genoeg vaak op zoek naar dikkere kussens. Dunne kussens met vaste vulling kunnen juist extra steun bieden."
Terence Schuurmans - Kussenspecialist

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Goed en deskundig advies van Judith gekregen bij het maken van een keuze uit de relaxfauteuils. Geen gladde verkooppraatjes zoals in andere bekende meubelzaken. Leuk dat ze het zelf met haar man kwam afleveren en installeren. We zijn heel tevreden met de fauteuils en vinden Lekker Opstaan een aanrader!
- Simone van Hedel
⭐⭐⭐⭐⭐
Gisteren hebben ze mijn lattenbodems geleverd. Ze werken echt keurig, ze ruimen alles op en maken het ook schoon. Eerder had ik van hun een staop stoel en matrassen. Bij de koop nemen ze alle tijd en denken mee. Ik beveel hen bij iedereen aan. Door mijn werk heb ik veel connecties. Met vriendelijke groet verblijf ik. Jacqueline Jongenelen
- Jacqueline Jongenelen
⭐⭐⭐⭐⭐
topservice van deze klantgerichte specialisten. dikke aanrader en kei gezellig ook in de winkel 👍👊
- Erik Swanenberg
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier