Chillen maar.

Tja, de naam Chill Line geeft al aan waar deze relaxfauteuil voor is bedoeld: Chillen maar. Plof na een drukke dag in je relaxfauteuil en kom heerlijk tot rust. Lekker even de voetjes omhoog en de dag de revue laten passeren. Chill Line relaxfauteuils hebben niet alleen een comfortabele uitstraling, ze zitten ook nog eens comfortabel en ondersteunend.

Afwerking.

Leef je helemaal uit en stel zelf je ideale relaxfauteuil samen. Naast keuze uit verschillende modellen, heb je ook zelf de regie in handen voor wat betreft materiaal, kleur en afwerking. Bij Chill Line fauteuils kies je namelijk zelf met wat voor stiknaad de bekleding afgewerkt wordt. Bijvoorbeeld een open stiknaad zoals hiernaast afgebeeld. Naar wens met een contrasterend of gelijkend garen. Je zegt het maar.

Betonlook.

Dankzij de draaivoet van de Chill Line relaxfauteuils, heb je 360 graden zicht op jouw kamer. Over de draaivoet gesproken, hoe wil je die graag hebben? Een rond stalen industriële voet of toch die van hout in het vierkant. Ook helemaal van deze tijd is de betonlook zoals hiernaast afgebeeld. Keuzestress met 10 draaivoeten variërend van rond, vierkant tot stervormig! Geen stress, we adviseren je graag.

"''Stel je ideale Chill Line relaxfauteuil samen onder het genot van een hapje en een drankje tijdens onze 'vrijdagavond-adviesavond'.''"
- Terence Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Wat zeggen onze klanten over ons?

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel goed leuk en professioneel geholpen. Grote keus aan stoelen. Van duur tot goedkoop. Als je een relaxstoel zoekt zul je daar zeker slagen. Ze hebben een hele ruime keuze.
- Ad van Zutphen
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs getuige geweest van perfecte demonstratie omtrent bedden en kussens. Zodoende een boxspring gekocht, keurige montage van het geheel. Slaapt perfect. Een echte aanrader deze zaak.
- M Swanhill
⭐⭐⭐⭐⭐
prachtige winkel..goede service 😘
- Wilma Vd Heuvel
Lekker Opstaan
Molenstraat 15
5482 GA Schijndel
+31 (073) 54 94 650
info@lekker-opstaan.nl
www.lekker-opstaan.nl
Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00


Bezoek op afspraak mogelijk.

Contact formulier

Maak direct een winkelafspraak